Υπόγεια άρδευση (Sprinklersystem)

Τα διακριτικά ποτιστικά pop-up αναδύονται από το έδαφος και εξασφαλίζουν επαρκή και ομοιόμορφο πότισμα του γρασιδιού. Εξαφανίζονται ξανά μέσα στο έδαφος μόλις ολοκληρώσουν την εργασία τους.
67 Αποτελέσματα
Φίλτρο (1) keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Ομάδες keyboard_arrow_down
Προϊόν Αρ. 2778-20
Προϊόν Αρ. 1867-20

Γρήγορη, εύκολη και αξιόπιστη εγκατάσταση

Pop-up ψεκαστήρας πότισμα γκαζόν

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε το τέλειο γρασίδι

Το σύστημα ποτιστικών GARDENA είναι μια ολοκληρωμένη σειρά αναδυόμενων ποτιστικών, εξαρτημάτων και βασικών σετ. Είναι ιδανικό εάν έχετε κουραστεί να ποτίζετε το γρασίδι χειροκίνητα ή απλώς θέλετε να έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας.

Δύο χέρια που επιδεικνύουν τη σύνδεση

Γρήγορη, εύκολη και αξιόπιστη εγκατάσταση

Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία απλής σύνδεσης "Quick and Easy", μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα το σύστημα ποτιστικών GARDENA σε χρόνο μηδέν.

Προοπτική πουλιών σε κήπο

Ακολουθεί το σχήμα του γρασιδιού σας

Το GARDENA AquaContour Automatic αποτελεί επανάσταση στα αναδυόμενα ποτιστικά, καθώς επιτρέπει την προσαρμοσμένη άρδευση μεμονωμένων εκτάσεων ή σχημάτων γρασιδιού με εμβαδό έως 350 m².

Κοντινό πλάνο ενός αναδυόμενου ταλαντευόμενου ψεκαστήρα Gardena

Ιδανικό για τετράγωνες ή ορθογώνιες εκτάσεις

Το Μπεκ Pop Up Στροβιλοκίνησης GARDENA OS 140 είναι ιδανικό για το πότισμα τετράγωνων και ορθογώνιων εκτάσεων μεταξύ 2 και 140 m².

Ο Pop-up ψεκαστήρας Gardena S 80 ποτίζει έναν κήπο

Για μικρότερες περιοχές ή φυτά

Το στατικό Pop-Up S 80 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα μικρών εκτάσεων έως 80 m², ενώ το S 80/300 είναι ιδανικό για πότισμα από θέσεις που βρίσκονται ψηλότερα από τις κορυφές ψηλότερων φυτών. Και για τα δύο μοντέλα, ο τομέας κάλυψης του ποτιστικού μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 5 και 360° με εμβέλεια έως 5 μέτρα.

Δύο Turbo-driven Pop-up ψεκαστήρες πότισμα ενός κήπου

Πότισμα με στροβιλο-κίνηση για εκτάσεις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους με γρασίδι

Τα γραναζωτά ποτιστικά Pop-Up στροβιλο-κίνησης T 100, T 200 και T 380 είναι ιδανικά για πότισμα εκτάσεων μεσαίου και μεγαλύτερου μεγέθους με γρασίδι. Μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα γραναζωτά ποτιστικά στροβιλο-κίνησης και τα στατικά ποτιστικά OS 140 σε μία γραμμή.

1/6

Κοντινό πλάνο χεριού που φτάνει για ένα σημείο σύνδεσης αγωγού

Εγκατάσταση και συντήρηση

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να εγκαταστήσετε το σύστημα ψεκαστήρων ή αναρωτιέστε πώς να το συντηρήσετε με τον καλύτερο τρόπο - βρείτε εδώ τις συμβουλές μας.

Έμπνευση για τον κήπο

γυναίκα πότισμα λουλουδιών

10 χρυσοί κανόνες για το πότισμα

Τα φυτά σας χρειάζονται άφθονο νερό ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πώς ποτίζετε σωστά τα φυτά σας; Ακολουθούν 10 χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του νερού σας.
όμορφο γκαζόν

Πέντε εύκολες συμβουλές για ένα όμορφο γκαζόν

Το όμορφο γρασίδι είναι ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά κήπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακολουθούν πέντε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν κατά την αναζήτηση του τέλειου γρασιδιού.
υπέροχο κήπο

Κηπουρική για αρχάριους - ένας γρήγορος οδηγός

Όλοι οι νέοι κηπουροί ονειρεύονται έναν όμορφο, καταπράσινο κήπο γεμάτο βλάστηση. Πολλές φορές όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική και η έλλειψη χρόνου ή τα χρήματα που δεν επαρκούν μπορεί να γκρεμίσουν αυτό το όνειρο. Και τότε ίσως αρχίσει να χάνεται ο αρχικός ενθουσιασμός.