Κλαδευτήρια με κοντάρι

Φτάστε παντού χωρίς προβλήματα! Κοπή απίστευτης ακρίβειας, ακόμα και σε κορυφές δέντρων. Εργαστείτε με ασφάλεια και άνεση από το έδαφος, χωρίς σκάλα.
29 Αποτελέσματα
Φίλτρο (1) keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Ομάδες keyboard_arrow_down
Προϊόν Αρ. 297-20
Προϊόν Αρ. 298-20
Προϊόν Αρ. 4049-20

Ειδικά εργαλεία για ψηλούς φράχτες, θάμνους και δέντρα

Μια γυναίκα κρατά ένα κλαδευτήρι δέντρων

Starcut

Φτάστε σε κορυφές δέντρων με τα κλαδευτήρια με κοντάρι της GARDENA.

Ένας άνδρας χρησιμοποιεί ένα κλαδί Gardena Κλαδί

Τηλεσκοπικό κλαδευτήρι με κοντάρι combisystem

Μάθετε τις σημαντικότερες πληροφορίες για το τηλεσκοπικό κλαδευτήρι με κοντάρι combisystem. Δείτε το βίντεο!

1/2

Garden inspiration

κοπή φρακτών

Ειδική κοπή

Μετά το προηγούμενο ενημερωτικό δελτίο της GARDENA, λάβαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το φθινοπωρινό κόψιμο. Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε εδώ ένα ειδικό εγχειρίδιο. Ωστόσο, θα θέλαμε να παρέχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές.
Σωστή κοπή για ποιοτική σοδειά

Σωστή κοπή για ποιοτική σοδειά

Εάν θέλετε να μαζέψετε ωραία, μεγάλα φρούτα από τα οπωροφόρα δέντρα σας, δεν μπορείτε να αποφύγετε το κλάδεμα. Το χειμερινό κλάδεμα είναι καθοριστικής σημασίας για μια πλούσια συγκομιδή, καθώς η σοδειά επηρεάζεται σημαντικά από το σωστό κλάδεμα αυτήν την εποχή. Ακόμα και στην περίπτωση των νεαρών δέντρων, ηλικίας μεταξύ 6 και 8 ετών, το χειμερινό κλάδεμα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και είναι κρίσιμο για το μετέπειτα σχήμα του δέντρου. Οι σωστοί μήνες για το χειμερινό κλάδεμα είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος. Αυτήν την εποχή, τα οπωροφόρα δέντρα βρίσκονται σε αδρανή φάση. Επίσης, η δομή της κορυφής του δέντρου αναγνωρίζεται ευκολότερα τώρα, αφού το δέντρο δεν έχει φύλλα.
Μαζεύοντας μήλα και αχλάδια

Μαζεύοντας μήλα και αχλάδια

Είτε είναι πράσινα, κίτρινα, ή κόκκινα, τα μήλα είναι πολύ νόστιμα, υγιεινά και γεμάτα βιταμίνες. Τα αχλάδια είναι άλλη μια σημαντική πηγή βιταμινών και θρεπτικών ουσιών και χάρη στη γλυκιά τους γεύση έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Το τέλος του καλοκαιριού αποτελεί την εποχή αιχμής και για τα δύο αυτά γιγαρτόκαρπα φρούτα, τα οποία προς το παρόν κρέμονται πάνω στα κλαδιά των δένδρων, περιμένοντας να συλλεχθούν. Για να απολαύσετε όμως ζουμερά και νόστιμα φρούτα, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, είναι σημαντικό να τα κόψετε στο σωστό χρόνο και να τα αποθηκεύσετε με το σωστό τρόπο.