Εξαερωτήρες

Ελκυστική σχεδίαση, βέλτιστη ικανότητα ελιγμών και άφθονη ισχύς για αποτελεσματική αναζωογόνηση του γρασιδιού.
2 Αποτελέσματα
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Προϊόν Αρ. 4068-20
€ 249,00
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Προϊόν Αρ. 4065-20
€ 53,00
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ

Απομακρύνετε αποτελεσματικά τα βρύα και αφήστε το γκαζόν σας να αναπνεύσει ξανά

Εκκοκκιστής GARDENA

Εξαερωτήρας για πιο πράσινο και υγιές γρασίδι

Για υγιές γρασίδι, πρέπει να αφαιρείτε τα μπλεγμένα χόρτα και τα βρύα με τον εξαερωτήρα μία ή δύο φορές ετησίως. Οι λεπίδες από γαλβανισμένο ατσάλι εισχωρούν στο γκαζόν και ξεριζώνουν ζιζάνια και βρύα.

GARDENA Τσουγκράνα Γκαζόν

Για πιο πράσινο και υγιές γκαζόν

Οι εξαερωτήρες γκαζόν GARDENA λειτουργούν με πιο ήπιο τρόπο. Χρησιμοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και βοηθούν στην αποφυγή σχηματισμού βρύων.

Κοντινό πλάνο των λεπίδων ενός εκκοκκιστή GARDENA

Αποδοτική και ισχυρή εργασία

Οι λεπίδες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ειδικά επισκληρυμένο, γαλβανισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με μεγάλη αντοχή στη φθορά, διεισδύουν στο χώμα κατά μερικά χιλιοστά και αφαιρούν αποτελεσματικά και μακροπρόθεσμα τα μπλεγμένα χόρτα, τα ζιζάνια και τα βρύα.

Εκκοκκιστής GARDENA

Ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες με εξαιρετικά αποτελέσματα

Απροβλημάτιστη εκκίνηση χάρη στο πανίσχυρο μοτέρ PowerPlus, για ισχυρή εργασία χωρίς διακοπές. Κινείται σχεδόν αυτόνομα και χρειάζεται μόνο οδήγηση. Για καταπράσινο γρασίδι χωρίς βρύα.

GARDENA Αεριστήρας γκαζόν με πτυσσόμενη λαβή

Εξοικονόμηση χώρου

Ο συμπαγής εξαερωτήρας γρασιδιού είναι ιδανικός για εύκολη και άνετη εργασία και απαιτεί ελάχιστο χώρο για βολική μεταφορά και αποθήκευση.

Εκκοκκιστής GARDENA

Ασφαλής μεταφορά με ώθηση

Για ανεμπόδιστη μεταφορά με ώθηση πάνω σε πεζοδρόμιο ή πλακάκια, υπάρχει η θέση μεταφοράς στην οποία οι λεπίδες διπλώνουν εύκολα και γρήγορα προς τα πάνω.

1/6

Έμπνευση για τον κήπο

όμορφο γκαζόν

Πέντε εύκολες συμβουλές για ένα όμορφο γκαζόν

Το όμορφο γρασίδι είναι ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά κήπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακολουθούν πέντε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν κατά την αναζήτηση του τέλειου γρασιδιού.
ζιζάνιο στο γκαζόν

Απομάκρυνση ζιζανίων με φυσικό τρόπο

Δύσκολα ανέχεται ο ιδιοκτήτης κήπου τα ζιζάνια. Ακόμα και αν αποτελούν σοβαρό πρόβλημα, δεν χρειάζεται να καταφύγετε αμέσως στα χημικά ζιζανιοκτόνα. Μπορείτε να τα εξολοθρεύσετε με πιο ήπιο τρόπο. Έτσι, είναι βέβαιο ότι δεν θα βλάψετε άλλους ζωντανούς οργανισμούς ή το περιβάλλον. Εάν δίνετε μεγάλη αξία σ' έναν κήπο που βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση, θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση συνθετικών χημικών ουσιών. Σε κάθε περίπτωση, η χρήση τέτοιων ουσιών ήδη απαγορεύεται σε επιστρωμένες ή σφραγισμένες επιφάνειες, όπως οι είσοδοι γκαράζ, καθώς αυτές οι βλαβερές ουσίες μπορεί να καταλήξουν στα υπόγεια ύδατα.
γρασίδι

Ειδικά για το γκαζόν - Μέρος 2

Σε αυτό το άρθρο συνεχίζουμε με τις ερωτήσεις σας για το γκαζόν. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους διάφορους τύπους γκαζόν, για την απομάκρυνση των ζιζανίων και το επιφανειακό σκάλισμα.