Χλοοκοπτικές μηχανές με κύλινδρο

Κύλινδρος Οι χορτοκοπτικές μηχανές χρησιμοποιούν έναν κύλινδρο κοπής που κόβει το γρασίδι κατά τη στροφή. Το γρασίδι κόβεται τέλεια και με ακρίβεια για να παρέχει ένα καταπράσινο αγγλικό γκαζόν.
5 Αποτελέσματα
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο
GA350-1362

Με μια ματιά

Δείτε το βίντεο και μάθετε τις σημαντικότερες πληροφορίες για τις χλοοκοπτικές μηχανές με κύλινδρο της GARDENA.

Χλοοκοπτικές μηχανές για τέλειο αγγλικό γκαζόν

Κοντινό πλάνο του γρασιδιού από την οπτική γωνία του σκουληκιού

Αποκτήστε το γρασίδι των ονείρων σας

Η τεχνική με χρήση κυλίνδρου στα χλοοκοπτικά χειρός εξασφαλίζει κοπή ακριβείας σε μικρό ύψος χωρίς να καταστρέφει το γρασίδι και προσφέρει πιο πράσινο αποτέλεσμα. Ιδανικά για τέλεια προσεγμένο γρασίδι.

Χλοοκοπτικό κυλίνδρων Gardena

Αθόρυβη και εύκολη χλοοκοπή με τον έξυπνο τρόπο κοπής

Όλες οι χλοοκοπτικές μηχανές με κύλινδρο της GARDENA ακολουθούν την αρχή κοπής "χωρίς επαφή", σύμφωνα με την οποία ο περιστρεφόμενος κύλινδρος και η σταθερή λεπίδα δεν έρχονται σε επαφή. Η απόσταση ανάμεσα στις λεπίδες παραμένει τόσο μικρή, που το γρασίδι κόβεται τέλεια. Αυτό καθιστά τα χλοοκοπτικά ιδιαίτερα εύχρηστα και εξαιρετικά αθόρυβα.

Ένα χέρι χαϊδεύει λίγο γρασίδι

Χλοοκοπή φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές καυσαερίων

Το χλοοκοπτικό χειρός είναι η φυσική επιλογή για τον κήπο σας. Αθόρυβο και χωρίς επιβλαβείς εκπομπές καυσαερίων, θα διατηρήσει το γρασίδι σας πράσινο και προσεγμένο όλο τον χρόνο.

Κυλινδρική χλοοκοπτική μηχανή Gardena με προσαρτημένο συλλέκτη γρασιδιού

Συνδέστε έναν συλλέκτη γρασιδιού στο χλοοκοπτικό σας

Συναρμολογημένος εύκολα χωρίς εργαλεία και διαθέσιμος για όλες τις κυλινδρικές χορτοκοπτικές μηχανές GARDENA, ο συλλέκτης γρασιδιού έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι πτυσσόμενος για εύκολη αποθήκευση.

1/4

Έμπνευση για τον κήπο

όμορφο γκαζόν

Πέντε εύκολες συμβουλές για ένα όμορφο γκαζόν

Το όμορφο γρασίδι είναι ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά κήπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακολουθούν πέντε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν κατά την αναζήτηση του τέλειου γρασιδιού.
weed puller

What can be done against weeds in the lawn?

Weed! It sprouts out of the lawn and destroys the hard work and the neat picture of the garden. Below, you will find more information on how to prevent the growth of new weeds, and which actions you can take against the annoying plants.
χρησιμοποιώντας δικό του λίπασμα

Απλότητα από τη φύση: Φτιάξτε το δικό σας λίπασμα

Εάν θέλετε μια πληθώρα χρωματιστών λουλουδιών ή ένα παρτέρι γεμάτο με σπιτικά λαχανικά, το λίπασμα είναι απαραίτητο. Αλλά μην πηγαίνετε κατευθείαν για τα χημικά – υπάρχουν μερικές σπιτικές "συνταγές" που μπορούν να δώσουν στα φυτά σας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, όπως φώσφορο, κάλιο και άζωτο. Χρησιμοποιώντας φυσικά σπιτικά λιπάσματα βοηθάτε τα φυτά σας να ευδοκιμήσουν και απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.