Ψεκαστήρες

Πότισμα; Λίπασμα; Ψεκάστε αποδοτικά με τους ψεκαστήρες της GARDENA.
23 Αποτελέσματα
Φίλτρο (1) keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Ομάδες keyboard_arrow_down
Προϊόν Αρ. 11152-20
Προϊόν Αρ. 11156-20
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο

Ψεκαστήρες για τον κήπο και το σπίτι

Ένας μαλακός ψεκαστήρας Gardena με μερικά φυτά σε περβάζι

Αναπτύξτε τα φυτά σας

Το πρώτο πράσινο ενός δενδρυλλίου είναι πάντα ένα όμορφο θέαμα. Προσδιορίστε την ακριβή δοσολογία και ρίξτε το λίπασμα μόνο σε υγρό χώμα κατά προτίμηση σε συννεφιασμένη μέρα.

Ένας ψεκαστήρας αντλίας gardena ποτίζει μια ορχιδέα

Προσεκτική φροντίδα των φυτών

Ποτίστε γρήγορα τα φυτά σας με νερό με τους ψεκαστήρες της GARDENA. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε μέσα στο σπίτι σας καθώς και στο μπαλκόνι σας ή στον κήπο.

Ένας άνδρας ψεκάζει ένα δέντρο με φορητό ψεκαστήρα πίεσης Gardena

Κορυφαία άνεση με το ψεκαστικό μπαταρίας πλάτης

Το μοντέλο EasyPump της GARDENA είναι ιδανικό για ψεκασμό λουλουδιών, φυτών και θάμνων. Τροφοδοτείται από την ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία επιτρέπει τον ψεκασμό χωρίς άντληση, καθώς δημιουργείται μόνιμα σταθερή πίεση στο δοχείο.

 Ένα άτομο γεμίζει έναν ψεκαστήρα πίεσης Gardena με νερό από έναν κάδο

Βιώσιμη φροντίδα φυτών

Για να φτιάξετε τις δικές σας βιολογικές φυτικές θεραπείες. Οι φόρμουλες και το αντίστοιχο νάιλον φίλτρο περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

1/4

Ένα άτομο γεμίζει νερό σε έναν ψεκαστήρα πίεσης Gardena

Βιώσιμη φροντίδα φυτών

Ανακαλύψτε περισσότερα για την παρασκευή σπιτικών μιγμάτων. Κατάλληλες φόρμουλες για βιολογικά και βιώσιμα παρασκευάσματα είναι διαθέσιμες εδώ.

Garden inspiration

χρησιμοποιώντας δικό του λίπασμα

Απλότητα από τη φύση: Φτιάξτε το δικό σας λίπασμα

Εάν θέλετε μια πληθώρα χρωματιστών λουλουδιών ή ένα παρτέρι γεμάτο με σπιτικά λαχανικά, το λίπασμα είναι απαραίτητο. Αλλά μην πηγαίνετε κατευθείαν για τα χημικά – υπάρχουν μερικές σπιτικές "συνταγές" που μπορούν να δώσουν στα φυτά σας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, όπως φώσφορο, κάλιο και άζωτο. Χρησιμοποιώντας φυσικά σπιτικά λιπάσματα βοηθάτε τα φυτά σας να ευδοκιμήσουν και απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.
Τριαντάφυλλα

Καταπολέμηση των αφιδών στα τριαντάφυλλα: Οι καλύτερες μέθοδοι

Στους κύκλους κηπουρικής, ο "μήνας τριαντάφυλλου" είναι όπου τα τριαντάφυλλα ανθίζουν είναι τα πιο όμορφα. Έτσι ώστε τα τριαντάφυλλα σας να φτάσουν σε αυτή την περίοδο αιχμής ανθοφορίας, θα πρέπει να προστατεύσετε τα φυτά από παράσιτα όπως οι αφίδες.
υπέροχο κήπο

Κηπουρική για αρχάριους - ένας γρήγορος οδηγός

Όλοι οι νέοι κηπουροί ονειρεύονται έναν όμορφο, καταπράσινο κήπο γεμάτο βλάστηση. Πολλές φορές όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική και η έλλειψη χρόνου ή τα χρήματα που δεν επαρκούν μπορεί να γκρεμίσουν αυτό το όνειρο. Και τότε ίσως αρχίσει να χάνεται ο αρχικός ενθουσιασμός.