Τσεκούρια

Τα τσεκούρια GARDENA έχουν σχεδιαστεί για υλοτόμηση, σχίσιμο, κοπή κλαδιών και πελέκηση. Υπάρχει ένα τσεκούρι για κάθε ανάγκη.
6 Αποτελέσματα
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Προϊόν Αρ. 8716-48
€ 73,00
Προϊόν Αρ. 8718-48
€ 76,00
Προϊόν Αρ. 8719-48
€ 99,00
Προϊόν Αρ. 8712-20
€ 21,00
Παλιό μοντέλο

Κοπή ακριβείας

Ένα τσεκούρι Gardena

Τσεκούρια GARDENA

Θα απολαμβάνετε την εργασία με το τσεκούρι GARDENA για πάρα πολύ καιρό. Τα ανθεκτικά, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ένα άτομο χωρίζει ένα ξύλινο κούτσουρο με ένα Universala Universal Axe

Τσεκούρια γενικής χρήσης

Πανίσχυρα, συμπαγή, μεγάλης διάρκειας για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ένα άτομο χωρίζει ένα κούτσουρο ξύλου με ένα τσεκούρι διαχωρισμού Gardena

Τσεκούρια σχισίματος

Τα τσεκούρια σχισίματος είναι ιδανικά για το σκίσιμο καυσόξυλων.

Τσεκούρι Gardena Universal κόβοντας ένα κούτσουρο ξύλου

Μικρό τσεκούρι γενικής χρήσης

Το μικρό τσεκούρι γενικής χρήσης είναι μια μικρή εκδοχή του τσεκουριού γενικής χρήσης για χρήση με το ένα χέρι. Είναι ιδανικό για την πεζοπορία και άλλες δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

Ένα τσεκούρι Gardena που χρησιμοποιείται για να δουλέψει σε ένα δέντρο

Μεγάλη διάρκεια ζωής και 100% ασφάλεια

Χάρη στην κορυφαία κατασκευαστική δεξιοτεχνία και την υψηλή ποιότητα, απολαμβάνετε ένα προϊόν ανθεκτικό στις ρωγμές, ελαφρύ και με μεγάλη αντοχή, που θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής με την υψηλότερη ασφάλεια εργασίας. Η GARDENA παρέχει 25 χρόνια εγγύηση σε όλα τα τσεκούρια.

Ένα τσεκούρι Gardena σε ένα κομμάτι ξύλο

Εξαιρετική εργονομία εργασίας

Χάρη στη βέλτιστη κατανομή βάρους, το ελαφρύ, ενισχυμένο με υαλοΐνες πλαστικό και την εργονομικά σχεδιασμένη λαβή που προσαρμόζεται με βέλτιστο τρόπο στο χέρι, η GARDENA παρέχει ένα από τα πιο άνετα και αποτελεσματικά τσεκούρια στην αγορά.

1/6

Garden inspiration

Σωστή φροντίδα των θάμνων στους φράχτες του κήπου σας

Σωστή φροντίδα των θάμνων στους φράχτες του κήπου σας

Ένας όμορφος φράχτης μπορεί να σας κάνει υπερήφανους σε όλη τη γειτονιά. Παρέχει επίσης σκιά, προστασία και εμποδίζει τα αδιάκριτα βλέμματα. Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος κοπής και κλαδέματος των θάμνων στο φράχτη σας σύμφωνα με μερικούς εύκολους βασικούς κανόνες.
Ταΐζοντας τους σκίουρους τον χειμώνα

Ταΐζοντας τους σκίουρους τον χειμώνα

Πολλά ζώα βρίσκονται αυτή την εποχή σε χειμερία νάρκη, αλλά υπάρχουν και άλλα ζώα που χρειάζονται αρκετή τροφή και κάποιο καταφύγιο, για να μπορέσουν να ξεχειμωνιάσουν. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι σκίουροι είναι ενεργοί μόνο μερικές ώρες της ημέρας. Στην περίοδο αυτή, πρέπει να βρουν όλη εκείνη την τροφή που χρειάζονται. Οι σκίουροι πολλές φορές δεν είναι σε θέση να ξαναβρούν τις θέσεις όπου έχουν κρύψει την τροφή τους – για παράδειγμα εάν κρύβουν την τροφή τους σε κάποια πάρκα ή κήπους, στους οποίους εργάζονται συχνά άνθρωποι, με αποτέλεσμα συχνά το τοπίο να αλλάζει. Να λοιπόν γιατί θα ήταν μια καλή ιδέα να τους ταΐζετε.
shrub care

Start of planting time - Trees and shrubs

Autumn or spring? When is the optimal planting period for trees and shrub? We ask ourselves this question every year. We will try to explain a few basic factors.