Κλαδευτήρια μακριών χειρολαβών

Τα κλαδευτήρια μακριών χειρολαβών της GARDENA είναι ανθεκτικά και παράλληλα ελαφριά, με μεγάλη διάρκεια ζωής, που προσφέρουν τέλεια κοπή.
18 Αποτελέσματα
Φίλτρο (3) keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Τύπος κλαδευτηριού keyboard_arrow_down
Τύπος κοπής κλαδευτηριού keyboard_arrow_down
Υλικό λεπίδας κλαδευτηριού keyboard_arrow_down

Μικρό βάρος για μεγαλύτερη ισχύ κοπής

Ένας άνδρας χρησιμοποιεί ένα κλαδευτήρι Gardena EasyCut για να κόψει ένα κλαδί από ένα δέντρο

Εργονομικά και ελαφριά, κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές

Τα κλαδευτήρια μακριών χειρολαβών κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτουν τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για ακριβή αποτελέσματα κοπής χωρίς κόπο. Βέλτιστη εργονομία και άνεση με κομψή σχεδιασμό για εγγυημένα ασφαλείς εργασίες στον κήπο σας.

Κοντινό πλάνο των κλαδευτηρίων παράκαμψης της Gardena που κόβουν ένα κλαδί

Κλαδευτήρια μακριών χειρολαβών bypass – ιδανικά για χλωρά ξύλα

Και οι δύο λεπίδες είναι τροχισμένες και διεισδύουν στο κλαδί ταυτόχρονα. Πραγματοποιούν κόψιμο "τραβήγματος", το οποίο σημαίνει εύκολη κοπή ακριβείας χωρίς να αφήνουν σημάδια πίεσης στο ξύλο. Τα κλαδιά και τα κλωνάρια κόβονται πολύ κοντά στον κορμό, οπότε δεν μένουν άκρες που εμποδίζουν τη ροή των χυμών.

Gardena Anvil Loppers κόβοντας ένα κλαδί

Ακμονοειδή κλαδευτήρια μακριών χειρολαβών– ιδανικά για σκληρά, ξερά ξύλα

Η επάνω λεπίδα είναι πιο στενή και κοφτερή. Η μεγάλη λεπίδα "αμόνι" κατανέμει την πίεση και συγκρατεί το κλαδί, ώστε να μην προκαλείται ζημιά και να μην συνθλίβεται ο φλοιός. Μία κυρτή κεφαλή ή μία περιστρεφόμενη λεπίδα "αμόνι" προσφέρουν ευκολότερη κοπή κοντά στην άρθρωση

1/3

Κλαδευτήρια Gardena

Με μια ματιά

Ανθεκτικά, πρακτικά και εξαιρετικά ελαφριά εργαλεία. Δείτε το βίντεο!

 

Garden inspiration

summer day in garden

Difference between bypass and anvil secateurs

Bypass secateurs offer precision, while anvil secateurs offer force. When should you use each cutting principle?
κοπή φρακτών

Ειδική κοπή

Μετά το προηγούμενο ενημερωτικό δελτίο της GARDENA, λάβαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το φθινοπωρινό κόψιμο. Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε εδώ ένα ειδικό εγχειρίδιο. Ωστόσο, θα θέλαμε να παρέχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές.
Σωστή κοπή για ποιοτική σοδειά

Σωστή κοπή για ποιοτική σοδειά

Εάν θέλετε να μαζέψετε ωραία, μεγάλα φρούτα από τα οπωροφόρα δέντρα σας, δεν μπορείτε να αποφύγετε το κλάδεμα. Το χειμερινό κλάδεμα είναι καθοριστικής σημασίας για μια πλούσια συγκομιδή, καθώς η σοδειά επηρεάζεται σημαντικά από το σωστό κλάδεμα αυτήν την εποχή. Ακόμα και στην περίπτωση των νεαρών δέντρων, ηλικίας μεταξύ 6 και 8 ετών, το χειμερινό κλάδεμα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και είναι κρίσιμο για το μετέπειτα σχήμα του δέντρου. Οι σωστοί μήνες για το χειμερινό κλάδεμα είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος. Αυτήν την εποχή, τα οπωροφόρα δέντρα βρίσκονται σε αδρανή φάση. Επίσης, η δομή της κορυφής του δέντρου αναγνωρίζεται ευκολότερα τώρα, αφού το δέντρο δεν έχει φύλλα.