Κλαδευτήρια

Η πλούσια γκάμα, η προσεγμένη εργονομία, η ασύγκριτη ποιότητα και τα κορυφαία χαρακτηριστικά έχουν συμβάλει στη μεγάλη επιτυχία της σειράς των κλαδευτηριών GARDENA.
21 Αποτελέσματα
Φίλτρο (3) keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Τύπος κλαδευτηριού keyboard_arrow_down
Τύπος κοπής κλαδευτηριού keyboard_arrow_down
Υλικό λεπίδας κλαδευτηριού keyboard_arrow_down
Προϊόν Αρ. 12214-20
Προϊόν Αρ. 12215-20
Προϊόν Αρ. 8754-20
Προϊόν Αρ. 8854-20
Προϊόν Αρ. 8855-20
Προϊόν Αρ. 8903-20
Προϊόν Αρ. 8904-20
Προϊόν Αρ. 8906-20

Η σωστή επιλογή για την κοπή λουλουδιών, θάμνων και κλαδιών

Gardena Secateur κόβει το κλαδί ενός δέντρου

Εργονομικά, ελαφριά και κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές

Τα κλαδευτήρια GARDENA είναι ανθεκτικά, κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά παράλληλα ελαφριά προϊόντα που προσφέρουν βέλτιστη απόδοση κοπής. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και εξοπλισμένα με τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, προσφέρουν άριστα αποτελέσματα κοπής χωρίς κόπο.

Κοντινό πλάνο ενός ζευγαριού κλαδευτηρίων Gardena

Υψηλής ποιότητας υλικά και λειτουργική σχεδίαση

Τα κλαδευτήρια GARDENA είναι ακριβή και πανίσχυρα, ώστε κάθε εργασία κλαδέματος στον κήπο σας να γίνεται εύκολα και άνετα. Με την γκάμα των διάφορων μοντέλων η GARDENA έχει το ιδανικό εργαλείο για εσάς – είτε είστε ερασιτέχνης κηπουρός είτε επαγγελματίας.

Κλαδευτήρια αμονιού Gardena κόβουν ένα παχύτερο κλαδί από ένα δέντρο

Ακμονοειδή κλαδευτήρια – ιδανικά για σκληρά, ξερά ξύλα

Η επάνω λεπίδα είναι πιο στενή και κοφτερή. Η μεγάλη λεπίδα "αμόνι" κατανέμει την πίεση και συγκρατεί το κλαδί, ώστε να μην προκαλείται ζημιά και να μην συνθλίβεται ο φλοιός. Μία κυρτή κεφαλή ή μία περιστρεφόμενη λεπίδα "αμόνι" προσφέρουν ευκολότερη κοπή κοντά στην άρθρωση.

Παράκαμψη κλαδευτηρίων κόβοντας ένα τριαντάφυλλο

Κλαδευτήρια κυρτής λεπίδας – ιδανικά για λουλούδια και χλωρά ξύλα

Και οι δύο λεπίδες είναι τροχισμένες και διεισδύουν στο κλαδί ταυτόχρονα. Πραγματοποιούν κόψιμο "τραβήγματος", το οποίο σημαίνει εύκολη κοπή ακριβείας χωρίς να αφήνουν σημάδια πίεσης στο ξύλο. Τα κλαδιά και τα κλωνάρια κόβονται πολύ κοντά στον κορμό, οπότε δεν μένουν άκρες που εμποδίζουν τη ροή των χυμών.

1/4

Garden inspiration

summer day in garden

Difference between bypass and anvil secateurs

Bypass secateurs offer precision, while anvil secateurs offer force. When should you use each cutting principle?
Σωστή κοπή για ποιοτική σοδειά

Σωστή κοπή για ποιοτική σοδειά

Εάν θέλετε να μαζέψετε ωραία, μεγάλα φρούτα από τα οπωροφόρα δέντρα σας, δεν μπορείτε να αποφύγετε το κλάδεμα. Το χειμερινό κλάδεμα είναι καθοριστικής σημασίας για μια πλούσια συγκομιδή, καθώς η σοδειά επηρεάζεται σημαντικά από το σωστό κλάδεμα αυτήν την εποχή. Ακόμα και στην περίπτωση των νεαρών δέντρων, ηλικίας μεταξύ 6 και 8 ετών, το χειμερινό κλάδεμα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και είναι κρίσιμο για το μετέπειτα σχήμα του δέντρου. Οι σωστοί μήνες για το χειμερινό κλάδεμα είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος. Αυτήν την εποχή, τα οπωροφόρα δέντρα βρίσκονται σε αδρανή φάση. Επίσης, η δομή της κορυφής του δέντρου αναγνωρίζεται ευκολότερα τώρα, αφού το δέντρο δεν έχει φύλλα.
bed roses

Cutting back bed roses

The cut is the foundation for a strong and vibrant plant with lush flowering. It generates newly growing timber, and the rose can reject diseases a lot better. If roses are not cut regularly, the flowerage gets weaker and the rose will get bald.