Χειμερινά εργαλεία

Τα χειμερινά εργαλεία GARDENA είναι εξαιρετικά χρήσιμα όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Ο καθαρισμός χιονιού, η αφαίρεση σημείων με πάγο και πατημένου χιονιού, η διανομή αλατιού, άμμου ή αμμοχάλικου μόλις έγιναν ευκολότερα.
7 Αποτελέσματα
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Προϊόν Αρ. 3240-20

Ετοιμαστείτε για τον χειμώνα

Σειρά χειμερινών εργαλείων Gardena

Ο χειμώνας έρχεται

Η σειρά χειμερινών εργαλείων GARDENA είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή και πρέπει να καθαρίσετε το χιόνι και τον πάγο από ιδιωτικούς δρόμους και μονοπάτια. Τα φτυάρια χιονιού και οι ξύστρες πάγου είναι μέρος του αξιόπιστου combisystem και ταιριάζουν τέλεια με τις λαβές combisystem.

Μια γυναίκα φτυαρίζει χιόνι με ένα φτυάρι χιονιού Gardena

Ελαφρύ και δυνατό

Το φτυάρι χιονιού GARDENA combisystem ES είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και εύκαμπτο πλαστικό υλικό που δεν φθείρεται εύκολα. Χάρη στο ανθεκτικό του άκρο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες.

Ένας άνδρας φτυαρίζει χιόνι με μια σέσουλα χιονιού Gardena

Καθαρίστε εύκολα μεγάλες ποσότητες χιονιού

Το μεγάλο φτυάρι χιονιού GARDENA είναι ένα εκπληκτικό βοήθημα, ιδιαίτερα σε βαρείς χειμώνες, όταν πρέπει να καθαρίσετε γρήγορα μεγαλύτερες εκτάσεις.

Μια ξύστρα πάγου Gardena

Αποτελεσματικό σπάσιμο του πάγου και της βρομιάς

Η ξύστρα πάγου combisystem είναι το ιδανικό εργαλείο για επικίνδυνα σημεία με πάγο, πατημένο χιόνι ή επίμονη βρομιά. Το προϊόν combisystem συνδέεται απλώς στη λαβή και βιδώνεται καλά. Η αξιόπιστη τεχνολογία εγγυάται εργασία χωρίς ταλαντεύσεις.

Ένα άτομο που χρησιμοποιεί ένα Gardena Small Caster για να απλώσει αλάτι και τρίξιμο

Καθαρίστε τα μονοπάτια από το χιόνι και τον πάγο

Το μικρό δοχείο GARDENA με το μοναδικό σύστημα δοσολογίας διευκολύνει την ομοιόμορφη διανομή άμμου, αλατιού και αμμοχάλικου σε μικρότερες περιοχές – χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας!

Μια γυναίκα φτυαρίζει χιόνι με ένα χιονοφτυάρι Gardena combisystem

Ετοιμαστείτε για το χειμώνα

Όλοι ονειρευόμαστε χιονισμένους χειμώνες για να φωτίσουν τις σκοτεινές μέρες και νύχτες, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε ασφαλείς. Γι' αυτό μην αφήσετε ένα ολισθηρό μονοπάτι να σας το χαλάσει.

1/6

Garden inspiration

παγωμένο λουλούδι

Ειδικές πληροφορίες για τα διαχειμάζοντα φυτά

Ολόκληρο το καλοκαίρι, θρέφατε και φροντίζατε τους μικρούς σας θησαυρούς στις γλάστρες. Τώρα ο χειμώνας και οι παρεπόμενοι κίνδυνοι απειλούν τα φυτά σας. Τι πρέπει να κάνετε αυτήν την εποχή και τι πρέπει να αφήσετε για μετά; Από την τελευταία έκδοση του Ενημερωτικού δελτίου της GARDENA, έχουμε λάβει πολλές σχετικές ερωτήσεις. Θα θέλαμε λοιπόν να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας καθοδηγήσουν σωστά.
Ταΐζοντας τους σκίουρους τον χειμώνα

Ταΐζοντας τους σκίουρους τον χειμώνα

Πολλά ζώα βρίσκονται αυτή την εποχή σε χειμερία νάρκη, αλλά υπάρχουν και άλλα ζώα που χρειάζονται αρκετή τροφή και κάποιο καταφύγιο, για να μπορέσουν να ξεχειμωνιάσουν. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι σκίουροι είναι ενεργοί μόνο μερικές ώρες της ημέρας. Στην περίοδο αυτή, πρέπει να βρουν όλη εκείνη την τροφή που χρειάζονται. Οι σκίουροι πολλές φορές δεν είναι σε θέση να ξαναβρούν τις θέσεις όπου έχουν κρύψει την τροφή τους – για παράδειγμα εάν κρύβουν την τροφή τους σε κάποια πάρκα ή κήπους, στους οποίους εργάζονται συχνά άνθρωποι, με αποτέλεσμα συχνά το τοπίο να αλλάζει. Να λοιπόν γιατί θα ήταν μια καλή ιδέα να τους ταΐζετε.
GA860-0416

Όλα όσα θέλατε πάντα να μάθετε σχετικά με τα εσπεριδοειδή και τη διαχείμασή τους

Το φθινόπωρο μόλις άρχισε και τα πρώτα κρύα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Η φράση "Θα σου ετοιμάσω ένα ζεστό ρόφημα με λεμόνι" ακούγεται συχνά, κάτι που οδηγεί στην ακόλουθη ερώτηση: