Φροντίδα γρασιδιού

Ένας κήπος αναδεικνύεται όταν το γρασίδι του είναι όμορφο και περιποιημένο. Για να παραμείνει υγιές το γρασίδι σας χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα και τα εργαλεία της GARDENA είναι εδώ για να κάνουν τη δουλειά σας εύκολη.

Σέρβις & Πληροφορίες

Κέντρο Υποστήριξης Ρομποτικών Χλοοκοπτικών

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας.

Μάθετε περισσότερα navigate_next

Καταχώρηση ρομποτικής χλοοκοπτικής μηχανής

Καταχωρήστε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας για επιπλέον οφέλη.

Καταχωρήστε τώρα navigate_next

Garden inspiration

lawn preparation

Lawn preparations

Ugly, yellow-green waterlogged patches tend to appear where the roots of a lawn cannot breathe properly. This is the case where the soil is densified and also possibly waterlogged. The problem also occurs on heavily-used lawns. Special aeration measures – aerifying and sanding – for lawn roots permit the green grass to breathe again.
όμορφο γκαζόν

Πέντε εύκολες συμβουλές για ένα όμορφο γκαζόν

Το όμορφο γρασίδι είναι ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά κήπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακολουθούν πέντε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν κατά την αναζήτηση του τέλειου γρασιδιού.
υπέροχο κήπο

Κηπουρική για αρχάριους - ένας γρήγορος οδηγός

Όλοι οι νέοι κηπουροί ονειρεύονται έναν όμορφο, καταπράσινο κήπο γεμάτο βλάστηση. Πολλές φορές όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική και η έλλειψη χρόνου ή τα χρήματα που δεν επαρκούν μπορεί να γκρεμίσουν αυτό το όνειρο. Και τότε ίσως αρχίσει να χάνεται ο αρχικός ενθουσιασμός.