Ψαλίδια μπορντούρας

Για διαμόρφωση ακριβείας ή για κοπές μεγάλης κλίμακας. Όλα τα προϊόντα έχουν βελτιστοποιηθεί για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται και είναι σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες του χρήστη.
8 Αποτελέσματα
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο
Παλιό μοντέλο

Για χειροκίνητη κοπή, κλάδεμα και διαμόρφωση

Ένας άνδρας κόβει έναν ψηλό φράκτη με μια ψαλίδι μπορντούρας Gardena με τηλεσκοπικές λαβές

Τηλεσκοπικό ψαλίδι μπορντούρας για κοπή σε μεγαλύτερα ύψη

Το ψαλίδι μπορντούρας 700 διαθέτει τηλεσκοπικές λαβές από αλουμίνιο που μπορούν να προεκταθούν κατά 20 cm και του επιτρέπουν να φτάνει σε μέγιστη απόσταση 90 cm. Προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια και είναι ιδανικό για την κοπή μεγαλύτερων και ψηλότερων φραχτών.

Μια γυναίκα κόβει έναν διαμορφωμένο θάμνο με ένα ψαλίδι μπορντούρας Gardena

Ευθεία λεπίδα για διαμόρφωση ακριβείας

Ένα ψαλίδι μπορντούρας με ευθεία λεπίδα, ιδανικό για μεμονωμένες κοπές ακριβείας, για παράδειγμα κατά το κλάδεμα ή τη διαμόρφωση φραχτών.

Ένας άνδρας κόβει έναν φράκτη με μια ψαλίδι μπορντούρας Gardena

Κυματοειδείς λεπίδες για μεγάλες εργασίες κοπής

Ένα ψαλίδι μπορντούρας με κυματοειδείς λεπίδες είναι ιδανικό για μεγάλες εργασίες κοπής και κλαδέματος, π.χ. φραχτών. Η κυματοειδής σχεδίαση διασφαλίζει ότι τα κλαδιά δεν γλιστρούν και ότι έχετε πάντα τη βέλτιστη γωνία κοπής.

Λογότυπο: 25 χρόνια εγγύηση

25 χρόνια εγγύηση

Τα ψαλίδια μπορντούρας μας είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με βάση τη μεγάλη εμπειρία μας και υλικά της υψηλότερης ποιότητας. Επίσης, υποβάλλονται σε εκτενείς ελέγχους. Είμαστε τόσο σίγουροι για την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία τους, που όλα τα ψαλίδια μπορντούρας GARDENA έχουν 25ετή εγγύηση.

Ένας άνδρας κόβει έναν φράκτη με μια ψαλίδι μπορντούρας Gardena

Ισχυρά και αξιόπιστα για άριστο αποτέλεσμα κοπής

Τα ψαλίδια μπορντούρας της GARDENA διαθέτουν εργονομική και ελαφριά σχεδίαση που διασφαλίζει εύκολη, άνετη χρήση και κοπές ακριβείας. Καθώς κάθε κήπος είναι διαφορετικός και κάθε κηπουρός έχει τις δικές του απαιτήσεις, η GARDENA ανέπτυξε τρεις κατηγορίες προϊόντων για τα ψαλίδια μπορνοτύρας GARDENA: Classic για τους αρχάριους κηπουρούς, Comfort για τους μοντέρνους ερασιτέχνες κηπουρούς και Premium για τους απαιτητικούς κηπουρούς που λατρεύουν την υψηλή τεχνολογία.

1/5

Έμπνευση για τον κήπο

Σωστή φροντίδα των θάμνων στους φράχτες του κήπου σας

Σωστή φροντίδα των θάμνων στους φράχτες του κήπου σας

Ένας όμορφος φράχτης μπορεί να σας κάνει υπερήφανους σε όλη τη γειτονιά. Παρέχει επίσης σκιά, προστασία και εμποδίζει τα αδιάκριτα βλέμματα. Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος κοπής και κλαδέματος των θάμνων στο φράχτη σας σύμφωνα με μερικούς εύκολους βασικούς κανόνες.
virginia creeper

Beautify your wall with Virginia creeper

Virginia creeper (Parthenocissus tricuspidata) is a popular climbing plant. Thanks to its anchoring feet it quickly climbs up house walls and greens it without any growth support. Virginia creeper bears dark green leaves throughout the year. In autumn Virginia creeper decorates walls with fire-red leaves. Thanks to its big leaves it keeps houses cool at hot summer days. But where does Virginia creeper come from? How do you plant it and what should you consider before and while planting?
κοπή φρακτών

Ειδική κοπή

Μετά το προηγούμενο ενημερωτικό δελτίο της GARDENA, λάβαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το φθινοπωρινό κόψιμο. Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε εδώ ένα ειδικό εγχειρίδιο. Ωστόσο, θα θέλαμε να παρέχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές.