Αντλίες αποστράγγισης

Αποστραγγίστε πισίνες, λίμνες και πλημμυρισμένα υπόγεια γρήγορα και αποτελεσματικά με τις αντλίες αποστράγγισης υψηλής χωρητικότητας της GARDENA.
33 Αποτελέσματα
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Παλιό μοντέλο
Gardena Υποβρύχια αντλία καθαρού νερού που βγαίνει από πισίνα

Βυθιζόμενες αντλίες για καθαρά νερά

Για καθαρό ή ελαφρώς βρώμικο νερό, με την τεχνική aquasensor και φλοτέρ, που διασφαλίζει ότι η αντλία ενεργοποιείται αυτόματα όταν ξεπεραστεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο

Ένας άνδρας στέκεται σε ένα πλημμυρισμένο κελάρι, παρακολουθώντας μια υποβρύχια αντλία βρώμικου νερού της Gardena, που αντλεί το νερό έξω.

Βυθιζόμενες αντλίες για ακάθαρτα νερά

Ειδικές υποβρύχιες αντλίες σχεδιασμένες να αντιμετωπίζουν σωματίδια διαμέτρου έως 25, 30 ή ακόμα και 38 mm.

Κοντινό πλάνο ενός χεριού που τοποθετεί μια υποβρύχια αντλία 2 σε 1 σε λίγο νερό

2 σε 1 υποβρύχιες αντλίες

Αντλίες πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βρώμικο νερό (σωματίδια έως 35mm) και επίπεδη αναρρόφηση (1mm) σε λειτουργία καθαρού νερού.

1/3

Έμπνευση για τον κήπο

γυναίκα πότισμα λουλουδιών

10 χρυσοί κανόνες για το πότισμα

Τα φυτά σας χρειάζονται άφθονο νερό ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πώς ποτίζετε σωστά τα φυτά σας; Ακολουθούν 10 χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του νερού σας.
υπέροχο κήπο

Κηπουρική για αρχάριους - ένας γρήγορος οδηγός

Όλοι οι νέοι κηπουροί ονειρεύονται έναν όμορφο, καταπράσινο κήπο γεμάτο βλάστηση. Πολλές φορές όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική και η έλλειψη χρόνου ή τα χρήματα που δεν επαρκούν μπορεί να γκρεμίσουν αυτό το όνειρο. Και τότε ίσως αρχίσει να χάνεται ο αρχικός ενθουσιασμός.
όμορφο γκαζόν

Πέντε εύκολες συμβουλές για ένα όμορφο γκαζόν

Το όμορφο γρασίδι είναι ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά κήπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακολουθούν πέντε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν κατά την αναζήτηση του τέλειου γρασιδιού.