Μπορντουροψάλιδα

Η GARDENA διαθέτει τα κατάλληλα μπορντουροψάλιδα για κάθε θάμνο, φράκτη ή οποιαδήποτε άλλη εργασία.
37 Αποτελέσματα
Φίλτρο (1) keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Ομάδες keyboard_arrow_down

Φροντισμένοι φράχτες χωρίς σκληρή δουλειά

Κοντινό πλάνο ενός ψαλιδιού μπορντούρας Gardena που κόβει ένα φράχτη

Πρώτα η άνεση!

Τα μπορντουροψάλιδα GARDENA έχουν ισορροπημένη κατανομή βάρους και εργονομικά σχεδιασμένες λαβές και εγγυώνται άνετη εργασία για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες. Τα προϊόντα έχουν μικρό βάρος και διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες που υποστηρίζουν εργονομική στάση εργασίας σε κάθε εφαρμογή.

Μια γυναίκα κόβει τον φράκτη της με ένα ψαλίδι μπορντούρας Gardena

Εύκολη χρήση

Τα μοντέλα EasyCut είναι ελαφριά και ισχυρά μπορντουροψάλιδα με εργονομικές λαβές – ιδανικά για την κοπή μικρότερων ή κοντύτερων φραχτών.

Ένας νεαρός άνδρας κόβει έναν ψηλό φράκτη, χρησιμοποιώντας την τηλεσκοπική λαβή του Gardena Hedge Trimmer

Λαβή στο επάνω μέρος

Εύκολο και πρακτικό, φτάνει σε μέγιστη απόσταση 3,5 μέτρων. Για αποτελεσματική κοπή ψηλών φραχτών με ασφάλεια από το έδαφος.

Ένας άνδρας κόβει την κορυφή ενός φράχτη με το χορτοκοπτικό μπορντούρας Gardena

Βέλτιστη εργονομική στάση εργασίας

Η κεφαλή με κλίση σάς επιτρέπει να κόβετε άνετα το επάνω μέρος φραχτών και την ποώδη βλάστηση εδάφους.

1/4

Έμπνευση για τον κήπο

Σωστή φροντίδα των θάμνων στους φράχτες του κήπου σας

Σωστή φροντίδα των θάμνων στους φράχτες του κήπου σας

Ένας όμορφος φράχτης μπορεί να σας κάνει υπερήφανους σε όλη τη γειτονιά. Παρέχει επίσης σκιά, προστασία και εμποδίζει τα αδιάκριτα βλέμματα. Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος κοπής και κλαδέματος των θάμνων στο φράχτη σας σύμφωνα με μερικούς εύκολους βασικούς κανόνες.
φράκτης με θάμνους

Φυτοφράχτης από Κάρπινο – ιδανική εποχή φύτευσης το φθινόπωρο

Νομίζετε ότι δεν έχει μείνει καμία δουλειά να κάνετε στον κήπο σας; Λάθος. Εάν θέλετε ο φράχτης σας από κάρπινους να μοιάζει με μια τεράστια πράσινη οθόνη, τόσο κατά την διάρκεια του χειμώνα, αλλά κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού, θα πρέπει να φυτέψετε τα φυτά σας στο διάστημα από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου, έτσι ώστε οι νεαροί θάμνοι να μπορούν να αναπτύξουν το ριζικό τους σύστημα πριν την έλευση του χειμώνα. Με αυτό τον τρόπο όταν έρθει η άνοιξη, τα φυτά αυτά θα έχουν πλήρως εγκατασταθεί και θα μπορούν πλέον ανεμπόδιστα να αναπτυχθούν.
virginia creeper

Beautify your wall with Virginia creeper

Virginia creeper (Parthenocissus tricuspidata) is a popular climbing plant. Thanks to its anchoring feet it quickly climbs up house walls and greens it without any growth support. Virginia creeper bears dark green leaves throughout the year. In autumn Virginia creeper decorates walls with fire-red leaves. Thanks to its big leaves it keeps houses cool at hot summer days. But where does Virginia creeper come from? How do you plant it and what should you consider before and while planting?