Αξεσουάρ κήπου

Τα αξεσουάρ και άλλα χρήσιμα βοηθητικά εργαλεία είναι συνήθως αυτά που κάνουν τη διαφορά σε μια καλά σχεδιασμένη και εκτελεσμένη εργασία.
11 Αποτελέσματα
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Προϊόν Αρ. 3565-20
€ 180,00
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Προϊόν Αρ. 3506-20
€ 24,90
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Προϊόν Αρ. 3507-20
€ 6,90
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Προϊόν Αρ. 3509-20
€ 39,00
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Προϊόν Αρ. 3518-20
€ 55,00
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Προϊόν Αρ. 3510-20
€ 12,90
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Προϊόν Αρ. 8712-20
€ 19,50
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Προϊόν Αρ. 11700-20
€ 39,00
Π.Λ.Τ. Συμπ. ΦΠΑ
Παλιό μοντέλο
Προϊόν Αρ. 3517-20

Διατηρήστε τον κήπο σας καθαρό και περιποιημένο

Ένας άνδρας χρησιμοποιεί το Gardena Leafcollector

Χρήσιμα αξεσουάρ

Η GARDENA σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ ώστε να έχετε τα πάντα που χρειάζεστε για τις κουραστικές δουλειές στο σπίτι και στον κήπο.

Κοντινό πλάνο των άκρων του κρεβατιού Gardena

Αποκτήστε καθαρό περίγραμμα κήπου

Θα επιτύχετε εύκολα και γρήγορα καθαρό περίγραμμα κήπου για μια αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση και σαφή διαχωρισμό πλαισίου και γκαζόν.

Μια γυναίκα χρησιμοποιεί μια λαβή Gardena για να πάρει ένα μήλο

Πρόσθετα εργαλεία που θα διευκολύνουν τις εργασίες κηπουρικής

Για τον καθαρισμό του κήπου σας, η GARDENA διαθέτει το φορητό αμαξίδιο κήπου που μπορείτε να το σπρώξετε όπου το χρειάζεστε μέσα στον κήπο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεσκοπική πιάστρα ή το φτυαράκι εκρίζωσης ζιζανίων, για να ξεφορτωθείτε τα απορρίμματα ή τα αγριόχορτα χωρίς να σκύβετε ή να λερώνετε τα χέρια σας.

1/3

Έμπνευση για τον κήπο σας

weed puller

What can be done against weeds in the lawn?

Weed! It sprouts out of the lawn and destroys the hard work and the neat picture of the garden. Below, you will find more information on how to prevent the growth of new weeds, and which actions you can take against the annoying plants.
χρησιμοποιώντας δικό του λίπασμα

Απλότητα από τη φύση: Φτιάξτε το δικό σας λίπασμα

Εάν θέλετε μια πληθώρα χρωματιστών λουλουδιών ή ένα παρτέρι γεμάτο με σπιτικά λαχανικά, το λίπασμα είναι απαραίτητο. Αλλά μην πηγαίνετε κατευθείαν για τα χημικά – υπάρχουν μερικές σπιτικές "συνταγές" που μπορούν να δώσουν στα φυτά σας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, όπως φώσφορο, κάλιο και άζωτο. Χρησιμοποιώντας φυσικά σπιτικά λιπάσματα βοηθάτε τα φυτά σας να ευδοκιμήσουν και απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.
κηπουρική πόλης

Πώς να κόψετε και να δυναμώσετε το φασκόμηλο

Το φασκόμηλο είναι ένα φυτό που αγαπάει τον ήλιο και γενικότερα δε ζητάει πολλά. Ανήκει σε μια οικογένεια φυτών (Salvia) που αναπτύσσεται σε πολλά μέρη του κόσμου με 800 παραλλαγές. Το αυθεντικό φασκόμηλο με το έντονο άρωμά του, χρησιμοποιείται και ως βότανο στην κουζίνα αλλά και ως θεραπευτικό φυτό. Αν τέλος, φυτέψετε το φασκόμηλο στο κατάλληλο σημείο του κήπου μπορεί να καλύψει αρκετά τετραγωνικά μέτρα.