Πριόνια χειρός

Εξαιρετικά ευέλικτα και αξιόπιστα πριόνια κήπου για χρήση σε δέντρα και θάμνους.
6 Αποτελέσματα
Φίλτρο (1) keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά Best Matches keyboard_arrow_down
Ταξινόμηση κατά
  • Best Matches
  • Pertinence
  • Top Sellers
  • Price High to Low
  • Price Low To High
Ομάδες keyboard_arrow_down
Προϊόν Αρ. 8737-20
€ 36,00
Προϊόν Αρ. 8738-20
€ 40,00
Προϊόν Αρ. 8742-20
€ 35,00
Προϊόν Αρ. 8743-20
€ 44,00
Προϊόν Αρ. 8745-20
€ 46,00
Παλιό μοντέλο

Πριόνια χειρός πολλαπλών χρήσεων

Πριόνι χειρός Gardena που κλειδώνει

Πρακτικά αναδιπλούμενα πριόνια πολλαπλών χρήσεων

Τα νέα πριόνια κήπου GARDENA διαθέτουν πριονωτή λεπίδα που ασφαλίζει για τρεις διαφορετικούς τύπους γωνιών πριονίσματος ανάλογα με τη χρήση. Διατίθενται δύο μοντέλα σε διαφορετικά μήκη - για χρήση με ένα ή δύο χέρια. Η λαβή διαθέτει μαλακά εξαρτήματα για σταθερή λαβή και ένα στοπ που εμποδίζει την ολίσθηση όταν το τραβάτε προς τα πίσω. Η λεπίδα μπορεί να αναδιπλωθεί και διαθέτει μια οπή αντίχειρα για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

Ένας άνδρας κόβει ένα κλαδί με ένα πριόνι Gardena σε ένα δέντρο με τηλεσκοπική λαβή

Πριόνια περιποίησης δένδρων – συνδέστε μια λαβή combisystem και φτάστε σε οποιοδήποτε σημείο του δέντρου

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς λαβή combisystem για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ιδιαίτερα αποτελεσματικά για κλάδεμα δέντρων. Στο σημείο της λεπίδας μπορεί να τοποθετηθεί γάντζος για εύκολη αφαίρεση των κομμένων κλαδιών. Όλα τα πριόνια combisystem διαθέτουν αγκράφα ασφαλείας για ασφαλείς εργασίες όταν είναι συνδεδεμένα με λαβή.

Πριόνι τόξου Gardena

Τοξωτά πριόνια – ελαφριά και ανθεκτικά

Επιφανειακά σκληρυμένη και ανοξείδωτη πριονωτή λεπίδα με οδόντωση λεπτής κοπής, που είναι ιδανική τόσο για χλωρά όσο και για ξερά ξύλα. Το άκρο του τόξου είναι μυτερό για απροβλημάτιστη και ασφαλή εργασία σε στενούς χώρους. Η αντικατάσταση της λεπίδας είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς εργαλεία.

Σειρά πριονιών κήπου Gardena

Ευέλικτα και αξιόπιστα

Τα πριόνια χειρός GARDENA είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, είναι αρκετά γερά για να χειριστούν την κοπή δέντρων και θάμνων, εκεί που μικρότερα εργαλεία δυσκολεύονται.

1/4

Garden inspiration

Σωστή κοπή για ποιοτική σοδειά

Σωστή κοπή για ποιοτική σοδειά

Εάν θέλετε να μαζέψετε ωραία, μεγάλα φρούτα από τα οπωροφόρα δέντρα σας, δεν μπορείτε να αποφύγετε το κλάδεμα. Το χειμερινό κλάδεμα είναι καθοριστικής σημασίας για μια πλούσια συγκομιδή, καθώς η σοδειά επηρεάζεται σημαντικά από το σωστό κλάδεμα αυτήν την εποχή. Ακόμα και στην περίπτωση των νεαρών δέντρων, ηλικίας μεταξύ 6 και 8 ετών, το χειμερινό κλάδεμα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και είναι κρίσιμο για το μετέπειτα σχήμα του δέντρου. Οι σωστοί μήνες για το χειμερινό κλάδεμα είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος. Αυτήν την εποχή, τα οπωροφόρα δέντρα βρίσκονται σε αδρανή φάση. Επίσης, η δομή της κορυφής του δέντρου αναγνωρίζεται ευκολότερα τώρα, αφού το δέντρο δεν έχει φύλλα.
κοπή φρακτών

Ειδική κοπή

Μετά το προηγούμενο ενημερωτικό δελτίο της GARDENA, λάβαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το φθινοπωρινό κόψιμο. Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε εδώ ένα ειδικό εγχειρίδιο. Ωστόσο, θα θέλαμε να παρέχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές.
shrub care

Start of planting time - Trees and shrubs

Autumn or spring? When is the optimal planting period for trees and shrub? We ask ourselves this question every year. We will try to explain a few basic factors.