JQ-675488

Αυτόματο πότισμα

Εξοικονομήστε νερό και χρόνο καθώς ο κήπος σας ανθίζει

Ονειρεύεστε έναν κατάφυτο χώρο ξεκούρασης, αλλά ξοδεύετε όλο σας τον χρόνο σας ποτίζοντας τον κήπο σας; Το σύστημα αυτόματου ποτίσματος είναι η ιδανική λύση, καθώς φροντίζει για εσάς και τον κήπο σας. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να ποτίσετε γλάστρες στη βεράντα, παρτέρια λαχανικών ή γρασίδι. Η καινοτόμος, προσαρμόσιμη και αποδοτική σειρά μας λειτουργεί αυτόματα, όσο εσείς απολαμβάνετε τον κήπο σας.

JJ-790664
DC-169471

Υγιή φυτά & πιο πράσινο γκαζόν

Αυτή είναι η ανταμοιβή έπειτα από το σωστό πότισμα του κήπου. Χάρη στο αυτόματο πότισμα, είναι πλέον εύκολο να διατηρήσετε τον κήπο σας όμορφο και καταπράσινο.

YA-117907

Περισσότερος χρόνος για χαλάρωση

Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας ενώ το σύστημα αυτόματης άρδευσης φροντίζει για το πότισμα του κήπου σας. Με τις αυτόματες λύσεις ποτίσματος, έχετε χρόνο να απολαύσετε τη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο σας.

OZ-722243

Εξοικονόμηση πόρων

Εξοικομήστε πόρους μεταβαίνοντας από χειροκίνητο σε αυτόματο πότισμα. Οι αυτόματες/στοχευμένες λύσεις ποτίσματος είναι πολύ πιο αποτελεσματικές καθώς εξοικονομούν νερό, ενώ ο κήπος σας ανθίζει. Κάθε σταγόνα μετράει!

GA950-0105

Προσαρμόσιμο & έξυπνο σύστημα

Από μικρούς έως μεγάλους χλοοτάπητες ή γλάστρες στο μπαλκόνι σας, μέχρι ψηλά παρτέρια λαχανικών στον κήπο σας, η GARDENA προσφέρει λύσεις που προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις ανάγκες ποτίσματος.

Αποτελεσματικό πότισμα για ολόκληρο τον κήπο

QP-274449_edit

Ως η Νο 1 μάρκα ποτίσματος στην Ευρώπη, η GARDENA προσφέρει τη σωστή λύση για κάθε ανάγκη ποτίσματός. Ανεξάρτητα από το αν ζείτε σε διαμέρισμα ή σε σπίτι με κήπο, η γκάμα μας καλύπτει όλες τις ανάγκες εφαρμογής (συμπεριλαμβάνονται οι φράχτες, τα παρτέρια και το γκαζόν), για αποτελεσματικό πότισμα όλων των χώρων.

XH-223948_edit

Μπαλκόνι & Βεράντα

Τα φυτά που βρίσκονται σε γλάστρες χρειάζονται πότισμα συχνότερα από τα παρτέρια και τους θάμνους. Ο λόγος γι'αυτό είναι ότι, υπάρχει λιγότερο διαθέσιμο χώμα, το οποίο μπορεί να απορροφήσει το νερό. Αυτό καθιστά υποχρεωτικό το καθημερινό πότισμά τους. Το Σύστημα Micro-Drip παρέχει με ακρίβεια την κατάλληλη ποσότητα νερού για να ανθίσουν τα φυτά σας.

CI-432463_edit

Παρτέρια

Τα φυτά και τα λαχανικά σας αποτελούνται από περισσότερο από 90% νερό και χρειάζονται γενναιόδωρες ποσότητες νερού για να παραμείνουν υγιή, ειδικά κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Ανακαλύψτε το Σύστημα Micro-Drip της GARDENA, με σειρά ακροφυσίων ψεκασμού για να έχετε πάντα ανθισμένα και περιποιημένα παρτέρια.

BM-412770_edit

Φράχτες

Το Σύστημα Micro-Drip παρέχει συνεχή, ρυθμιζόμενη και αποτελεσματική άρδευση των φραχτών και των φυτών σας. Οι ρίζες των φυτών ποτίζονται με απόλυτη ακρίβεια, με τη σωστή ποσότητα νερού.

LE-391447_Edit

Γρασίδι

Οι χλοοτάπητες απορροφούν το νερό σε μεγάλο βαθμό. Αν και κατατάσσονται ανάμεσα στους λάτρεις του ηλίου, χρειάζονται πολύ νερό και είναι πιθανό να αφυδατωθούν γρήγορα κατά τους ζεστούς και ξηρούς καλοκαιρινούς μήνες. Το σύστημα ψεκασμού GARDENA είναι η ιδανική λύση άρδευσης, για την επίτευξη ενός πράσινου και πλούσιου γκαζόν. Αυτή η βολική και αποδοτική υπόγεια εγκατάσταση με αναδυόμενους ψεκαστήρες, είναι κατάλληλη για μικρούς έως μεγάλους κήπους.

PO-529628_edit

Υπόγειο υδατικό δίκτυο

Το λάστιχο κήπου και τα δοχεία ποτίσματος αποτελούν τους παραδοσιακούς τρόπους για να ποτίσετε τον κήπο σας, αλλά η σύγχρονη τεχνολογία έχει μεταμορφώσει τον κόσμο της άρδευσης. Χάρη στο υπόγειο σύστημα άρδευσης, ακόμη και απομακρυσμένες περιοχές του κήπου σας μπορούν να λαμβάνουν τη σωστή φροντίδα, για να ανθίσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, χωρίς κόπο.

Έλεγχος νερού για μεγαλύτερη ευκολία κατά την άρδευση του κήπου σας

CD-268868

Έλεγχος νερού από τη βρύση

Βεβαιωθείτε ότι τα φυτά σας ποτίζονται την κατάλληλη στιγμή. Χάρη στους προγραμματιστές GARDENA, μπορείτε να ορίσετε ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα ποτίσματος. Τώρα, τα φυτά σας λαμβάνουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα νερού, τη σωστή ώρα της ημέρας.

GA950-0105

Άρδευση πολλαπλών καναλιών

Χαλαρώστε και απολαύστε τον περιποιημένο κήπο σας χάρη σε αυτό το προσαρμόσιμο, πλήρως αυτόματο σύστημα ποτίσματος. Ιδανικό για έως και έξι ανεξάρτητες ζώνες ποτίσματος.

CC-197314

smart system

Το smart system που κουρεύει έξυπνα, ποτίζει και φροντίζει τον κήπο σας. Συνδέστε εύκολα τον κήπο σας με το κινητό σας τηλέφωνο, ελέγξτε τη ρύθμιση συντήρησης στη smart εφαρμογή GARDENA και ο κήπος σας θα γίνει καλύτερος από ποτέ.