Ένας ψεκαστήρας νερού GARDENA EcoLine ανάμεσα σε μερικά φυτά και πεταλούδες

Η φυσική επιλογή για κηπουρούς με πάθος

02_mobile_ZR-699420_ba_new

ReTh!nk – Η νέα σειρά EcoLine. Κατασκευάζεται με βιώσιμο τρόπο. Σχέδιο υψηλής αισθητικής. Ανθεκτική κατασκευή.

Η GARDENA EcoLine είναι η πρώτη σειρά εργαλείων κηπουρικής υψηλής ποιότητας στην αγορά που κατασκευάζονται με σημαντικά μερίδια ανακυκλωμένων υλικών που αποτελούνται κυρίως από ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση. Τα πλαστικά εξαρτήματα κάθε προϊόντος αποτελούνται από τουλάχιστον 65% ανακυκλωμένο υλικό¹. Η GARDENA EcoLine βραβεύτηκε με το German Sustainability Award Design 2022 στην κατηγορία "Vision".

Τα προϊόντα ποτίσματος και τα εργαλεία χειρός από τη νέα σειρά GARDENA EcoLine είναι η φυσική επιλογή για παθιασμένους κηπουρούς. Κατασκευάζονται με βιώσιμο τρόπο από ανακυκλωμένα υλικά και εντυπωσιάζουν τους κηπουρούς με την ασυμβίβαστη ποιότητα, την υψηλή ανθεκτικότητα, τον ελκυστικό σχεδιασμό και την απόλυτη ευκολία χρήσης.

Η σειρά προϊόντων GARDENA EcoLine
EcoLine εικόνα 1

Πλαστικά στοιχεία

Το EcoLine Patio Weeder αποτελείται από περισσότερο από 85 % ανακυκλωμένο πλαστικό: εκ των οποίων πάνω από το 65 % είναι ανακυκλωμένα πλαστικά μετά την κατανάλωση και πάνω από το 15 % είναι μεταβιομηχανικά ανακυκλωμένα πλαστικά

ecoline_mobile-image-01-2

Μεταλλικά στοιχεία

κατασκευασμένο από > 45% ανακυκλωμένο μέταλλο

ecoline_mobile-image-01-3

Πιστοποίηση FSC®

κερωμένο ξύλο οξιάς από ευρωπαϊκά ξύλα

GARDENA EcoLine
Εξαρτήματα εύκαμπτων σωλήνων GARDENA EcoLine

Δέσμευση για βιωσιμότητα

Ως κοινωνικά υπεύθυνη και ευσυνείδητη μάρκα, η GARDENA ήταν πάντα αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα. Η νέα σειρά EcoLine αποτελεί σαφές σύμβολο της δέσμευσής της για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ποιότητα των προϊόντων της. Η EcoLine αντιπροσωπεύει τα best-sellers της GARDENA από κινητά ποτίσματα, μικρά εργαλεία και κλαδευτήρια κήπου.

Sustainable material selection

Βιώσιμη επιλογή υλικών

Τα περισσότερα από τα ανακυκλωμένα πλαστικά αποτελούνται από οικιακά απορρίμματα, όπως μεμβράνες ή συσκευασίες – γνωστά και ως ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση. Πρόσθετα μεταλλικά στοιχεία που είναι επίσης κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο υλικό έχουν συμπεριληφθεί για αυξημένη ανθεκτικότητα.
Στο τέλος της λαβής, χρησιμοποιούμε επίσης στοιχεία πρώτων υλών, όπως πιστοποιημένο ξύλο οξιάς FSC® .

Η σύνθεση κάθε προϊόντος μπορεί να βρεθεί στη συσκευασία, όπως δείχνει το παράδειγμα:

 1 – Πιστοποιημένο από το FSC® κερωμένο ξύλο οξιάς από το European woods.
 2 – Πλαστικά στοιχεία από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό άνω του 85 %: εκ των οποίων πάνω από το 65 % μετά την κατανάλωση ανακυκλωμένο πλαστικό και πάνω από 15 % μεταβιομηχανικό ανακυκλωμένο πλαστικό.
 3 – Μεταλλικά στοιχεία κατασκευασμένα από περισσότερο από 45% ανακυκλωμένο μέταλλο.

Προϊόντα ποτίσματος και εργαλεία χειρός GARDENA EcoLine

Ανθεκτικότητα μέσω της ποιότητας

Τα προϊόντα EcoLine για πότισμα μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν με όλα τα προϊόντα του αρχικού συστήματος GARDENA. Όλα ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους και είναι χωρίς διαρροές. Η GARDENA παρέχει εγγύηση 5 ετών* για αυτά τα προϊόντα και έως 30 χρόνια εγγύηση*  για τον εύκαμπτο σωλήνα κήπου.

Η GARDENA δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα, ακόμη και για μικρά εργαλεία και κλαδευτήρια κήπου κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Η GARDENA παρέχει 25ετή εγγύηση* για αυτά τα προϊόντα.

*Μετά την εγγραφή στο gardena.com/registration εντός 3 μηνών από την αγορά. Όροι εγγύησης στο gardena.com/warranty.

Χειροποίητο φτυάρι GARDENA EcoLine

Βιωσιμότητα μέσω καλού σχεδιασμού

Τα προϊόντα EcoLine έχουν μοναδικό σχεδιασμό που διαφέρει σκόπιμα από την τυπική σειρά. Ο διακριτικός χρωματικός συνδυασμός σε συνδυασμό με τα μεταλλικά στοιχεία δίνει στα εργαλεία μια μοντέρνα, υψηλής ποιότητας εμφάνιση.

GARDENA EcoLine Basic Σετ και σπάτουλα βοτανίσματος σε βιώσιμη συσκευασία

Προσεγμένη συσκευασία: 100% ανακυκλωμένο & ανακυκλώσιμο υλικό

Φυσικά, όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και η ίδια η συσκευασία είναι προσεκτικά σχεδιασμένη. Το λεπτό χαρτόνι είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό και εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα. Για την εκτύπωση χρησιμοποιούμε μόνο μελάνι υψηλής τεχνολογίας με βάση το νερό. Ολόκληρη η συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Τα εργαλεία σας για μια βιώσιμη εμπειρία κηπουρικής

Ένα κολάζ φωτογραφιών ανθρώπων που εργάζονται στους κήπους τους
Κατασκευάζεται στη Γερμανία, Κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Γερμανική μηχανική και περιφερειακή παραγωγή

Η παραγωγική διαδικασία της EcoLine λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας και στις γειτονικές χώρες. Παράγουμε όλα τα εργαλεία EcoLine εξ ολοκλήρου στην Ευρώπη. Και τα κλαδευτήρια μας καθώς και τα προϊόντα ποτίσματος κατασκευάζονται στη Γερμανία. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνουμε τις αποστάσεις για καλύτερες διαδικασίες, ποιότητα και βιωσιμότητα.

Το λογότυπο GARDENA ReThink και μια γυναίκα που κάθεται στον κήπο

Η υπόσχεση ReTh!nk της GARDENA

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνουμε σήμερα για να κάνουμε τις εργασίες και τα εργαλεία κηπουρικής σας πιο βιώσιμα.

1 Πλαστικά στοιχεία κατασκευασμένα από > 65 % ανακυκλωμένο πλαστικό

* Πληροφορίες εγγύησης: www.gardena.com/warranty ή +49 731 490 3773