EM-Teich-017-20cm

De watertuin in perspectief

Tuinleven
Elke tuinvijver is uniek. Het effect ervan wordt bepaald door de stijl, grootte en vorm, en ook door de gekozen locatie. Een watertuin is succesvol als deze op een zo natuurlijk mogelijk wijze opgaat in de bestaande tuin.
's Avonds kan een vijver worden getransformeerd tot een nachtelijke wereld vol avontuur als u gebruikmaakt van slim geplaatste lichtbronnen. Schep een fantastische, sprookjesachtige sfeer rond uw eigen vijver met behulp van GARDENA lampen en spots. Binnen de kortste keren is uw vijver het centrale punt voor elk tuinfeestje.

GARDENA waterspuwers, zoals de "springende" en waterspuwende dolfijnen, komen nog beter tot hun recht wanneer ze worden verlicht met GARDENA onderwaterspots met een veilige laagspanning van 12 Volt. Zo zorgt u voor sfeervolle accenten in avondlijke tuinvijvers. De spots zijn zowel horizontaal als verticaal naar wens af te stellen en kunnen afzonderlijk worden geplaatst op een standvoet, grondspike of sproeibuishouder voor fonteinpompen. Ze worden geleverd inclusief vier glazen kleurschijven, waarmee u steeds weer opnieuw andere kleureffecten kunt creëren. Kies voor mooi én praktisch met de UL35-onderwaterspot; deze is zowel in als buiten het water te gebruiken. Het licht van de 35 W-halogeenlamp markeert paden of verlicht mogelijke struikelblokken zoals wortels, padranden en kuilen.

De GARDENA drijflampen creëren een sprookjesachtige sfeer. De lichtkringen lijken te zweven op het water en hullen elk vijverlandschap in een zacht wit licht dat uitnodigt om nog eventjes te blijven en weg te dromen. De lampen, met een doorsnede van 160 of 200 millimeter, worden compleet en gebruiksklaar geleverd, inclusief een 5 W halogeenlamp, aansluitkabel en een 12 V-veiligheidstransformator. Het kunststof is slagvast en weer- en temperatuurbestendig en zorgt voor een zacht en aangenaam licht.
EM-Party-001-30cm-old.eps