Close-up of the GARDENA Service logo on a shirt

Reparatieservice

Over onze herstelservice

Is jouw GARDENA product defect? Dan kun je het product aanmelden voor reparatie. Wij streven ernaar om jouw product binnen 7 werkdagen na ontvangst in onze servicecentrum te repareren of te vervangen zodat je snel weer in de tuin aan de slag kan!

Sertec 360 is onze service partner. Na aanmelding van je product ontvang je instructies hoe je het defecte product kan opsturen. Indien fabrieksgarantie nog steeds van toepassing is en het product niet defect is door slijtage of onjuist gebruik, dan is de reparatieservice gratis.


Als het product geen fabrieksgarantie meer heeft, dan ontvang je een offerte voor de reparatiekosten en kun je beslissen of je het product wel of niet laat repareren.

Man is checking the GARDENA repair service

Aanmelden voor reparatieservice

Vul alsjeblieft het onderstaande formulier van onze servicepartner Sertec in om je product aan te melden voor reparatie.

Is jouw reparatie al in behandeling genomen? Bekijk dan de reparatiestatus

vrouw zit tussen planten op de grond

Garantie

GARDENA-producten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Daarom geven wij op onze producten een fabrieksgarantie. Bij een groot aantal van onze producten is er ook een extra garantieverlenging mogelijk.