Άτομα που χρησιμοποιούν το Garden Planner σε tablet

Σχεδιαστής συστήματος υπόγειας άρδευσης sprinklersystem

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του σχεδιαστή συστήματος ψεκαστήρων myGarden

Το myGarden sprinklersystem planner είναι ένα δωρεάν online εργαλείο με το οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε το υπόγειο πότισμα του κήπου σας. Οι αναδυόμενοι ψεκαστήρες εγκαθίστανται μόνιμα υπογείως και συνδέονται μέσω ενός συστήματος λαστίχων. Εμφανίζονται μαγικά όταν είναι ώρα να ποτίσετε τον κήπο σας και να οδηγήσετε πολύτιμο νερό ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Όταν τελειώσει η δουλειά τους, εξαφανίζονται ξανά μέσα στο έδαφος.

Για να μάθετε ποιος συνδυασμός των προϊόντων Sprinklersystem θα ταίριαζε καλύτερα στον κήπο σας, απλά αρχίστε να σχεδιάζετε και κατόπιν προσθέστε το σχέδιο ψεκαστήρων σας. Είναι τόσο εύκολο! Αποκτήστε μία κάτοψη του κήπου σας και μια λίστα αγορών με δυνατότητα αποθήκευσης και εκτύπωσης σε πέντε απλά βήματα.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του σχεδιαστή συστήματος ψεκαστήρων myGarden

Γιατί χρειάζομαι ένα σύστημα ψεκαστήρα;

Έχετε κουραστεί να ποτίζετε το γκαζόν σας με το χέρι; Θέλετε περισσότερη άνεση και ελεύθερο χρόνο; Τότε ήρθε η ώρα για ένα σύστημα υπόγειας άρδευσης sprinklersystem.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης για το πώς να τοποθετήσετε τους ψεκαστήρες στο myGarden sprinklersystem planner

Είναι όλα αυτόματα

Οι ψεκαστήρες και τα λάστιχα τοποθετούνται αυτόματα με βάση αυτομοτοποιημένο σύστημα. Το εξατομικευμένο σας σχέδιο είναι έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης για το πώς να κατεβάσετε ένα σκίτσο σχεδιασμού και μια λίστα αγορών στο myGarden sprinklersystem planner

Αποκτήστε ένα σχέδιο και μια λίστα αγορών

Κατεβάστε το πλήρως εξατομικευμένο σχέδιο για το σύστημα υπόγειας άρδευσης sprinklersystem και τη λίστα αγορών — δείτε όλα όσα χρειάζεστε για την αγορά και την εγκατάσταση του συστήματος με μια ματιά.

Στιγμιότυπο οθόνης σχηματικών απεικονίσεων στην εφαρμογή Garden Planner

Σχηματικές απεικονίσεις για βοήθεια στην εγκατάσταση

Ο σχεδιαστής Sprinklersystem σας παρέχει λεπτομερείς εικόνες που κάνουν την τοποθέτηση ψεκαστήρων και λάστιχων στον κήπο σας εύκολη.