Άτομα που χρησιμοποιούν το Garden Planner σε tablet

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα αντικείμενα κήπου της εφαρμογής myGarden

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα για να σχεδιάσετε τον δικό σας κήπο στην εφαρμογή myGarden. Σχεδιάστε τον δικό σας κήπο εύκολα και σε λίγα μόνο βήματα.

Ανοίξτε το μενού αντικειμένων και κάντε κλικ στο αντικείμενο που θέλετε να προσθέσετε - μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα μέσω μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να βρείτε όλα τα αντικείμενα για το σχεδιασμό του κήπου σας στο μενού. Υπάρχουν δύο τύποι διαθέσιμων αντικειμένων:

Στιγμιότυπο οθόνης αντικειμένων σχήματος στην εφαρμογή MyGarden

Αντικείμενα σχήματος

Χρησιμοποιήστε σημεία-άγκυρες για να τοποθετήσετε επιφάνειες όπως γκαζόν, πεζοδρόμιο και βεράντες.

Στιγμιότυπο οθόνης βασικών αντικειμένων στην εφαρμογή MyGarden

Βασικά αντικείμενα

Αντικείμενα που προσθέτετε στον κήπο σας κάνοντας κλικ πάνω τους και τοποθετώντας τα στην περιοχή σχεδίασης. Αυτά τα αντικείμενα μπορούν να αλλάξουν μέγεθος και να περιστραφούν.

Στιγμιότυπο οθόνης του εργαλείου σχήματος στην εφαρμογή MyGarden

Κάντε κλικ σε μια επιφάνεια στο μενού αντικειμένων, για παράδειγμα "Γκαζόν". Κάντε κλικ στο σημείο όπου πρέπει να βρίσκεται η πρώτη γωνία της επιφάνειας στον κήπο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σημείο όπου πρέπει να είναι η δεύτερη γωνία — θα πρέπει να εμφανιστεί μια γραμμή μεταξύ του σημείου 1 και του σημείου 2.

Μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε τη θέση και το μέγεθος της επιφάνειας αργότερα, κάνοντας κλικ στις γωνίες και μετακινώντας τις, προσθέτοντας περισσότερες γωνίες ή δημιουργώντας καμπύλες επιφάνειες.

Επιλέξτε το αντικείμενο που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το αντικείμενο και να πατήσετε το πλήκτρο "Διαγραφή" στο πληκτρολόγιό σας.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του τρόπου περιστροφής αντικειμένων στην εφαρμογή MyGarden

Επιλέξτε το αντικείμενο. Κάντε κλικ στο στρογγυλό εικονίδιο στο αντικείμενο. Με πατημένο το κουμπί του ποντικιού, μπορείτε να περιστρέψετε το αντικείμενο όπως θέλετε. Σημειώστε ότι αυτή η δυνατότητα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντικείμενα σχήματος.