Ένας άνδρας χρησιμοποιεί ένα κλαδευτήρι κλαδιού GARDENA

Φροντίδα δέντρων και θάμνων

Οι θάμνοι και τα δέντρα έχουν τη δική τους προσωπικότητα, χαρακτήρα και εμφάνιση. Πρέπει να ταιριάζουν στα σχέδια που έχετε για το σχεδιασμό του κήπου σας. Το κλάδεμα, το κόψιμο και το πριόνισμα γίνονται σημαντικό μέρος της ανάπτυξής τους - με προσεκτικό σχεδιασμό και τακτική φροντίδα θα καθορίσουν την εμφάνιση του κήπου σας.

Τριμμάρισμα

Διαμόρφωση των φρακτών σας

Φράχτες πλαισιώνουν τον κήπο. Αυτοί οι ζωντανοί, πράσινοι τοίχοι είναι ιδανικοί για τον καλλοπισμό του κήπου ή την προσθήκη οπτικών τόνων μέσω καλλιτεχνικών σχημάτων. Το τριμμάρισμα είναι ζωτικής σημασίας για υγιείς και πυκνούς φράχτες - και μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή με τη βοήθεια ηλεκτρικών ή ψαλίδων μπορντούρας με μπαταρία.

Μια νεαρή γυναίκα χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας GARDENA

Μπορντουροψάλιδα

Η GARDENA διαθέτει τα κατάλληλα μπορντουροψάλιδα για κάθε θάμνο, φράκτη ή οποιαδήποτε άλλη εργασία.
Ένα άτομο που χρησιμοποιεί ψαλίδι θάμνων GARDENA

Μπορντουροψάλιδα μικρά

Χωρίς καλώδια και με ευελιξία στους ελιγμούς, τα μικρότερα μπορντουροψάλιδα μπαταρίας GARDENA είναι ιδανικά για την κοπή περιγραμμάτων και τη διαμόρφωση φραχτών με μεγάλη ακρίβεια και εξαιρετική ευκολία.
Ένας άνδρας χρησιμοποιεί μια ψαλίδι μπορντούρας GARDENA

Ψαλίδια μπορντούρας

Για διαμόρφωση ακριβείας ή για κοπές μεγάλης κλίμακας. Όλα τα προϊόντα έχουν βελτιστοποιηθεί για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται και είναι σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες του χρήστη.

Κλάδεμα

Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στο κλάδεμα των δέντρων και των θάμνων σας. Η κοπή λουλουδιών ή το κλάδεμα θάμνων ή δέντρων είναι απαραίτητη για τη ζωτικότητα των φυτών. Το κλάδεμα βοηθά τα φυτά να χρησιμοποιούν την ενέργειά τους με πιο παραγωγικό τρόπο. Ανάλογα με τα κλαδιά που πρέπει να κοπούν, διαφορετικά εργαλεία κοπής μπορεί να είναι χρήσιμα: Κλαδευτήρια για λουλούδια και λεπτά κλαδιά και κλαδευτήρια για θάμνους και δέντρα.

Ένα άτομο που χρησιμοποιεί κλαδευτήρια GARDENA

Κλαδευτήρια

Η πλούσια γκάμα, η προσεγμένη εργονομία, η ασύγκριτη ποιότητα και τα κορυφαία χαρακτηριστικά έχουν συμβάλει στη μεγάλη επιτυχία της σειράς των κλαδευτηριών GARDENA.
Ένας άνδρας κόβει ένα κλαδί από ένα δέντρο με ένα κλαδευτήρι GARDENA

Κλαδευτήρια μακριών χειρολαβών

Τα κλαδευτήρια μακριών χειρολαβών της GARDENA είναι ανθεκτικά και παράλληλα ελαφριά, με μεγάλη διάρκεια ζωής, που προσφέρουν τέλεια κοπή.
Ένας άνδρας κόβει ένα κλαδί από ένα δέντρο με ένα αλυσοπρίονο GARDENA

Κλαδευτήρια με κοντάρι

Φτάστε παντού χωρίς προβλήματα! Κοπή απίστευτης ακρίβειας, ακόμα και σε κορυφές δέντρων. Εργαστείτε με ασφάλεια και άνεση από το έδαφος, χωρίς σκάλα.

Πριόνισμα

Εάν τα κλαδευτήρια κλαδέματος δεν είναι αρκετά ανθεκτικά για να δώσουν φόρμα στα δέντρα σας, τα πριόνια χειρός της GARDENA είναι η σωστή επιλογή. Μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλα ύψη χρησιμοποιώντας μία από τις λαβές combisystem της GARDENA. Για πιο απαιτητικές εργασίες ή για την κατασκευή καυσόξυλων, συνιστώνται αλυσοπρίονα και τσεκούρια GARDENA.

Η σειρά πριονιών κήπου GARDENA

Πριόνια κήπου

Εξαιρετικά ευέλικτα και αξιόπιστα πριόνια κήπου για χρήση σε δέντρα και θάμνους.
Ένας άνδρας κόβει ξύλα με ένα τσεκούρι GARDENA

Άξονες

Τα τσεκούρια GARDENA έχουν σχεδιαστεί για υλοτόμηση, σχίσιμο, κοπή κλαδιών και πελέκηση.