En GARDENA robotgräsklippare i trädgården

Supportcenter för robotgräsklippare

Allt du behöver veta om din robotgräsklippare.

Denna sida innehåller detaljerad information om GARDENA Robotgräsklippare. Du kan se installationsfilmer, utforska robotguiden eller hitta annan användbar information.

En GARDENA robotgräsklippare i trädgården

Information

Här hittar du värdefull information om robotgräsklippare.

En GARDENA robotgräsklippare vid sin dockningsstation i trädgården

Installationsfilmer

Behöver du veta hur du installerar din robotgräsklippare?

Närbild på en Gardena robotgräsklippare i dockningsstationen

Robotguide

Hur du väljer rätt robotgräsklippare.

Fågelperspektiv på en GARDENA robotgräsklippare

Programvaruuppdatering

Här hittar du den senaste programvaran för din robotgräsklippare.

En GARDENA robotgräsklippare i trädgården

Produktregistrering

Registrera din robotgräsklippare för att ta del av garantin.

En person som ändrar inställningarna för sin Gardena Robotgräsklippare

Glömt PIN-koden?

Ingen fara. Vi hjälper dig!