En mann som sitter på en solstol i hagen sin med en robotgressklipper i bakgrunnen

Oppdatering av programvare

Slik fungerer det

Step-1

Trinn 1

For å oppdatere robotklipperen trenger du en datamaskin med Windows 10 / macOS 10.11 (eller nyere).

Step-2

Trinn 2

Du trenger en USB-kabel for skriver (USB-A til USB-B) og en Torx T20.

Koble USB-kabelen mellom datamaskinen og gressklipperen. Finn ut hvor du finner USB-porten for

SILENO, SILENO life, SILENO city, SILENO minimo.

Step-3

Trinn 3

Last ned programvaren, kjør programmet og følg instruksjonene. En stabil internettforbindelse under oppdateringen er nødvendig. Din robotgressklipper vil snart være tilgjengelig igjen med de siste oppdateringene.

Release notes til programvareoppdateringer

GARDENA (smart) SILENO by

(smart) SILENO city

• Pakke: 5908253-15B

• Hovedprogramvare: 41.06

• Utgivelsesdato: 5/2023

Vis release notes

GARDENA SILENO life robotgressklipper

(smart) SILENO life

• Pakke: 5939856-10B

• Hovedprogramvare: 41.06

• Utgivelsesdato: 5/2023

Vis release notes

GARDENA SILENO minimo robotgressklipper

SILENO minimo

• Pakke: 5995762-04C

• Hovedprogramvare: 32.09

• Utgivelsesdato: 5/2023

Vis release notes

GARDENA SILENO robotgressklipper

(smart) SILENO+

• Pakke: 5825861-18A

• Hovedprogramvare: 25.17

• Utgivelsesdato: 5/2023

Vis release notes

GARDENA R-modell robotgressklipper

R-modeller

• Pakke: 5825856-10C

• Hovedprogramvare: 6,26

• Utgivelsesdato: 12/2021

Vis release notes

GARDENA SILENO Minimo

SILENO minimo

SILENO city og life

SILENO life

GARDENA SILENO+

SILENO+

SILENO city og life

SILENO city

1/4

De smarte versjonene av våre robotgressklippere må også oppdateres via USB-kabel. Oppdateringene via smart App (Flash Over The Air) blinker radiokortet inne i de smarte modellene og har ingen innvirkning på hovedkortet (hovedprogramvaren).

Du finner den gjeldende programvareversjonen her: "Innstillinger" --> "Generelt" --> "Om"

En SILENO Life robotgressklipper fra siden

Spørsmål?