En person som endrer innstillingene på sin GARDENA robotgressklipper

Glemt PIN-kode?

Ikke bekymre deg, vi kan få PIN-koden din tilbake.

For å kunne dekryptere PIN-koden trenger vi sikkerhetskoden og serienummeret til robotgressklipperen din. Denne sikkerhetskoden kan leses ut via USB-kabel ved hjelp av vårt software oppdatering.

Instruksjoner for tilkobling av programvaren og robotgressklipperen finner du på nettstedet ved å klikke på lenken. Følg trinn 1, 2 og 3.

Et vindu "Hent tapt PIN-kode" vises nederst til venstre. Der finner du serienummeret og den "krypterte PIN-koden" (sikkerhetskoden) til robotgressklipperen din. Kopier serienummeret og sikkerhetskoden inn i PIN-kodeskjemaet.

Last ned PIN-kodeskjemaet

Bemerk:

For å kunne utelukke tyveri trenger vi kjøpskvitteringen eller fakturaen for robotgressklipperen din eller eventuelt produktregistreringsnøkkelen (PRK-koden) fra deg. Hvis ingen av dem er tilgjengelige, ber vi deg om et bilde av identitetskortet ditt (foran og bak).

Vennligst send oss all nødvendig informasjon, og vi vil kryptere PIN-koden for deg.

Kontakt