Software opdatering SILENO city / SILENO life / SILENO / SILENO +

Der er en gratis softwareopdatering tilgængelig for alle SILENO robotplæneklippere. Vi anbefaler at du opdaterer din robotplæneklipper til den seneste version. Som tilføjelse til nye funktioner, indeholder opdateringen yderlige optimeringer for en mere pålidelig drift.

Til Windows 10 version
Cables

Hvordan det virker

Seneste softwareversioner

Bemærk

smart versioner af vores robotplæneklippere skal også opdateres via USB-kabel. Opdateringerne via smart App (Flash Over The Air) blinker radiokortet inde i de smart modeller og har ingen indflydelse på styrekortet (hovedsoftware).

Sådan finder du softwareversionen på robotten:

Sådan finder du softwareversionen på robotten:

“Indstillinger” --> “Generelt” --> “Om”

Yderligere funktioner

Mere information