Software opdatering SILENO city / SILENO life / SILENO / SILENO +

Der er en gratis softwareopdatering tilgængelig for alle SILENO robotplæneklippere. Vi anbefaler at du opdaterer din robotplæneklipper til den seneste version. Som tilføjelse til nye funktioner, indeholder opdateringen yderlige optimeringer for en mere pålidelig drift.

Du behøver en computer (PC eller Mac), internet adgang, et printer USB-kabel, (USB-A til USB-B; se figur) og en Torx T20 skruetrækker.

Opdateringen kan udføres i et par enkelte trin.

Til Windows 10 version
Cables
Bemærk:
smart versioner af vores robotplæneklippere skal også opdateres via USB-kabel. Opdateringerne via smart App (Flash Over The Air) blinker radiokortet inde i de smart modeller og har ingen indflydelse på styrekortet (hovedsoftware).

Sådan finder du softwareversionen på robotten:

“Indstillinger” --> “Generelt” --> “Om”

Udgivelses Noter:

Den seneste softwareversion giver dig følgende forbedringer og nye funktioner:

Marts 2020:

Alle SILENO modeller

Forskellige optimeringer, hvilket vil gøre at din robotplæneklipper arbejder endnu mere pålideligt i forskellige situationer.

SILENO city og SILENO life:

CorridorCut
Smalle passager ned til en bredde på 60 cm imellem afgrænsningskablet, er intet problem for robotten. Selv blinde ender er ingen udfordring. Der er kun ét krav, guidekablet skal installeres igennem det smalle område.

Frost Sensor
Klipning af frossent græs kan være skadeligt for græsplænen. Hvis frost sensoren er aktiveret, vil robotten ikke starte med at klippe græsset, hvis temperaturen er under 5°C.

Hældning
Robotplæneklipperen kan klare en hældning på op til 35 percent.

SILENO city:

Spot Cutting
Denne funktion er perfekt til områder, der ikke klippes så tit, som f.eks under en trampolin. Når denne funktion anvendels, vil robotplæneklipperen arbejde i en cirkel form, for at klippe individuelle områder af plænen med højere græs.

SensorControl:
Robotplæneklipperen tilpasser klippetiderne automatisk i henhold til græssets vækst.

Juni 2020:

• Rettet en usædvanlig fejl, hvor robotten stopper og drejer under klippeprocessen.
  • Forskellige optimeringer, der vil gøre din robotplæneklipper endnu mere pålidelig i forskellige situationer
  • Grundlæggende version til flere yderligere funktioner
Mere information