En mand der sidder med sin mobil i hånden med en robotplæneklipper i baggrunden

Softwareopdatering

Sådan fungerer det

Step-1

Trin 1

For at opdatere softwaren i din robotplæneklipper skal du bruge en computer med Windows 10 eller macOS 10.11 (eller nyere).

Step-2

Trin 2

Du skal bruge et printer-USB-kabel (USB-A til USB-B) og en Torx T20.

Tilslut USB-kablet mellem din computer og robotplæneklipperen. Se her, hvor du kan finde USB-porten til SILENO, SILENO life, SILENO city, SILENO minimo.

Step-3

Trin 3

Download softwaren, kør programmet og følg instruktionerne. En stabil internetforbindelse under opdateringen er nødvendig. Din robotplæneklipper vil snart være tilgængelig igen med de seneste opdateringer.

Release notes til softwareopdateringer

GARDENA (smart) SILENO City

(smart) SILENO city

• Pakke: 5908253-15B

• Vigtigste software: 41,06

• Udgivelsesdato: 5/2023

Se release notes

GARDENA SILENO redningsrobotplæneklipper

(smart) SILENO life

• Pakke: 5939856-10B

• Vigtigste software: 41,06

• Udgivelsesdato: 5/2023

Se release notes

Minimo robotplæneklipper til GARDENA SILENO

SILENO minimo

• Pakke: 5995762-04C

• Vigtigste software: 32,09

• Udgivelsesdato: 5/2023

Se release notes

GARDENA SILENO-robotplæneklipper

(smart) SILENO

• Pakke: 5825861-18A

• Vigtigste software: 25,17

• Udgivelsesdato: 5/2023

Se release notes

GARDENA R-model robotplæneklipper

R-modeller

• Pakke: 5825856-10C

• Vigtigste software: 6,26

• Udgivelsesdato: 12/2021

Se release notes

GARDENA SILENO minimo

SILENO minimo

SILENO life

SILENO life

GARDENA SILENO+

SILENO+

SILENO city

SILENO city

1/4

Vores smart-modeller af vores robotplæneklippere skal også opdateres via USB-kabel. Opdateringerne via smart App (Flash Over The Air) blinker radiokortet inde i smart-modeller og har ingen indflydelse på hovedkortet (hovedsoftwaren).

Du kan finde den aktuelle softwareversion her: "Indstillinger" --> "Generelt" --> "Om"

En SILENO Life robotplæneklipper fra siden

Spørgsmål?