En person, der ændrer indstillingerne på sin GARDENA robotplæneklipper

Glemt PIN-kode?

Bare rolig, vi kan få din PIN-kode tilbage.

For at kunne dekryptere PIN-koden skal vi bruge sikkerhedskoden og serienummeret på din robotplæneklipper. Denne sikkerhedskode kan læses op via USB-kabel ved hjælp af vores softwareopdatering.

Instruktioner til tilslutning af softwaren og robotplæneklipperen kan findes på hjemmesiden ved at klikke på linket. Følg trin 1, 2 og 3.

Et vindue "Hent mistet PIN-kode" vises nederst til venstre. Der finder du serienummeret og den "krypterede PIN-kode" (sikkerhedskode) på din robotplæneklipper. Kopier serienummeret og sikkerhedskoden til PIN-kodeformularen.

Download PIN-kodeformularen

Bemærk:

For at kunne udelukke tyveri har vi brug for købskvitteringen eller fakturaen for din robotplæneklipper eller eventuelt produktregistreringsnøglen (PRK-koden) fra dig. Hvis de ikke er tilgængelige, beder vi dig om et foto af dit identitetskort (for- og bagside).

Send os alle de nødvendige oplysninger, og vi krypterer PIN-koden for dig.

Kontakt