EM-Sprinkler-003-42cm

Intelligente besproeiingssystemen voor een prachtig gazon en weelderige perken.

Tuinleven
Zonnige zomerweken zonder regen zijn heerlijk voor ons – maar helaas niet voor tuinplanten. Als het gaat om water, is gazon bijzonder veeleisend. Het verlies van eentiende van de normale waterhoeveelheid leidt al tot uitdroging.
Bloeiende tuinplanten zoals de eenjarige zomerbloeiers, die onvermoeibaar doorbloeien, of groenteplanten, die binnen één zomer oogstklaar zijn, hebben per vierkante meter tot 200 liter water nodig. Indrukwekkende besproeiingssystemen met intelligente technologie bieden gebruiksgemak en innovatieve oplossingen, en zijn in dit opzicht erg praktisch.

GARDENA heeft de AquaContour automatische zwenksproeier ontwikkeld voor tuinliefhebbers die bewust zijn van de noodzaak om zorgvuldig om te gaan met water, omdat dit een kostbare bron is. Deze sproeier kan zo nauwkeurig worden afgesteld dat deze praktisch elke hoek van de tuin kan besproeien. En de sproeier werkt met absolute precisie, omdat deze alleen gebieden besproeit die water nodig hebben. Hoe werkt dit? Het slimme systeem maakt stapsgewijze programmering mogelijk en beschikt over een geheugen voor het opslaan van maximaal 50 hoekpunten, zodat alle oppervlakken die moeten worden besproeid, kunnen worden bereikt.

Het GARDENA Micro-Drip-Systeem is bij uitstek geschikt voor het bewateren van borders en gazons. Het voorziet alle planten van de nodige hoeveelheid water – automatisch en kostenbesparend. Het onzichtbare Sprinklersysteem is snel en eenvoudig te monteren. Via de ondergrondse besproeiingssysteem wordt de grond gelijkmatig besproeit, zonder dat er ook maar een druppel water verdampt.

De tuinslang – die nu rechtstreeks vanaf de haspel kan worden gebruikt – is een slimme hulp. Dit is mogelijk dankzij de GARDENA wandslanghouder met automatisch oprolmechanisme. Deze is eenvoudig aan de muur te monteren is kan 180 graden worden gedraaid om moeiteloos van richting te veranderen. Met hulp van een slangkoppeling kan de slang snel en eenvoudig worden aangesloten op een kraan, sproeier, broes of broes met verlengstuk. Wanneer u klaar bent met het besproeien, volstaat een korte ruk om de slang automatisch weer te laten oprollen.

$name

$name