tablet met myGarden tuinplanner op het scherm

Sprinklersystem-planner

screenshot sprinklerplanner

De myGarden sprinklersystem-planner is een gratis online tool waarmee je sproeiers en leidingen automatisch perfect in je tuin plaatst. De planner gebruikt GARDENA sprinklersystem-producten, met verzonken sproeiers.

Deze sproeiers zijn permanent ondergronds geïnstalleerd en zijn verbonden via leidingen. Ze komen uit de grond omhoog om je tuin te besproeien en zorgen ervoor dat het water precies daar komt waar het nodig is, zodat je niets verspilt. Wanneer de sproeiers klaar zijn met hun werk, verdwijnen ze weer in de grond.

Om erachter te komen welke combinatie sprinklersystem-producten het beste in jouw tuin passen, teken je gewoon een tuin en voeg je daarna automatisch een sprinklerplan toe. Zo eenvoudig is het!

tekening sprinklers

Waarom heb ik een sprinklersysteem nodig?

Heb je geen zin meer om je gazon met de hand te besproeien? Ben je op zoek naar gemak en meer vrije tijd? Dan is een sprinklersysteem de oplossing.

animatie sprinklers in tuin

Alles gaat automatisch

De sprinklers en leidingen worden automatisch geplaatst op basis van geavanceerde technologie. Twee klikken en je plan is klaar.

tekening ondergrondse sprinklersystem leidingen

Je persoonlijke tekening en boodschappenlijst

Download je persoonlijke ontwerp en boodschappenlijst om te printen of te bewaren. Zo heb je alles wat je nodig hebt om eenvoudig je sprinklersystem aan te schaffen en aan te leggen.

screenshot myGarden

Gedetailleerde tekeningen en installatie-instructies

De planner biedt gedetailleerde tekeningen en instructies voor een eenvoudige installatie in de tuin.