tablet met myGarden erop

Veelgestelde vragen over de objecten in myGarden

Lees hier vragen en antwoorden over hoe je de objecten in myGarden gebruikt om je tuin te ontwerpen. Zo teken je snel en eenvoudig jouw eigen tuin.

Open het menu en klik op het object dat je wilt toevoegen. Er zijn twee soorten objecten:

MyGarden grasveld

Vormobjecten

Gebruik ankerpunten om oppervlakten zoals je gazon, grindpaden en een terras te plaatsen.

MyGarden basisobject

Basisobjecten

Objecten die je toevoegt aan je tuin door ze aan te klikken en ze in je tekening te plaatsen. Deze objecten kunnen vergroot, verkleind of gedraaid worden.

tekening vormobject

Klik op een vormobject in het objectenmenu, bijvoorbeeld Grind. Klik waar je de eerste hoek van het gebied wil plaatsen. Ga verder door te klikken op de volgende hoek. Je ziet nu een rechte lijn tussen hoek 1 en 2.

Natuurlijk kun je de oppervlakte aanpassen nadat deze is ingevoerd. Dit kan door op de geplaatste stippen te klikken en ze te verslepen, door extra punten toe te voegen of gebogen oppervlakken te maken.

Selecteer het object en klik op het vuilnisbak-icoon. Je kunt ook een object selecteren en verwijderen door op de Delete-toets op je toetsenbord te drukken.

MyGarden objecten draaien

Selecteer het object en klik op de cirkel die naast het object verschijnt. Houd de linkermuisknop ingedrukt en draai het object in de gewenste positie.

Deze functie is niet beschikbaar voor oppervlakten.