man in gras met smartphone en robotmaaier

Software update

Hoe werkt het?

1

Stap 1

Om je robotmaaier te updaten, heb je een computer met Windows10/macOS 10.10 (of nieuwer) nodig.

2

Stap 2

Je hebt een USB-kabel van de printer nodig (USB-A naar USB-B; zie afbeelding) en een Torx T20 schroevendraaier.
Sluit de USB-kabel aan tussen je computer en de robotmaaier. Klik op de links om te zien waar je de USB-poort voor SILENOSILENO life of SILENO city vindt.

3

Stap 3

Download de software, voer het programma uit en volg de instructies. Tijdens de update is een stabiele internetverbinding vereist. Je robotmaaier zal na herstarten maaien met de laatste software update.

De laatste softwareversies

sileno city

(smart) SILENO city

• Bundel: 5908253-15B
  • Software: 41.06
  • Releasedatum: 05/2023

Release-opmerkingen

sileno life

(smart) SILENO life

• Bundel: 5939856-10B
  • Software: 41.06
  • Releasedatum: 05/2023

Release-opmerkingen

sileno minimo

SILENO minimo

• Bundel: 5995762-04C
  • Software: 32.09
  • Releasedatum: 05/2023

Release-opmerkingen

sileno+

(smart) SILENO+

• Bundel: 5825861-18A
  • Software: 25.17
  • Releasedatum: 05/2023

Release-opmerkingen

R-model robotmaaier

R modellen

• Bundel: 5825856-10C
  • Software: 06.26
  • Releasedatum: 12/2021

Release-opmerkingen

sileno video

SILENO minimo

sileno video

SILENO life

sileno video

SILENO+

SILENO city & life

SILENO city

1/4

De smart versies van onze robotmaaiers moeten ook via een USB-kabel worden bijgewerkt. De updates via de smart app (Flash Over The Air) laten het radiobord in de smartmodellen knipperen en hebben geen invloed op het moederbord (hoofdsoftware).

Je vindt de huidige softwareversie hier:

"Instellingen" -> "Algemeen" -> "Over"

Ga je de robotmaaier opbergen voor zijn winterslaap? Vergeet dan niet de pincode op te schrijven. Zo kan hij na zijn winterslaap weer direct aan de slag!