En GARDENA-robotplæneklipper i haven

Support til GARDENA robotplæneklippere

Alt hvad du behøver at vide om din robotplæneklipper.

Denne side indeholder detaljerede oplysninger om GARDENA-robotplæneklipperen. Du kan se installationsvideoerne, læse vores ofte stillede spørgsmål eller finde andre nyttige oplysninger.

En GARDENA-robotplæneklipper i haven

Information

Her finder du nyttig information om robotplæneklippere
En GARDENA-robotplæneklipper ved dockingstationen i haven

Installationsvideoer

Har du brug for at vide, hvordan du opsætter din robotplæneklipper?
Nærbillede af en GARDENA robotplæneklipper i dockingstationen

Robotplæneklipper Produktrådgiver

Er du i tvivl om, hvilken robotplæneklipper der er den rigtige til din have og dine behov?
Fugleperspektiv på en GARDENA-robotplæneklipper

Softwareopdatering

Her finder du den seneste software til din robotplæneklipper.
En GARDENA-robotplæneklipper i haven

Registrering af robotplæneklipper

Registrer din robotplæneklipper for at få yderligere fordele herunder 5 års produktgaranti.
En person, der ændrer indstillingerne for sin GARDENA robotplæneklipper

Glemt din pinkode?

Vi hjælper dig med at få din pinkode igen.
GA320-0622

Få hjælp til installation af en af vores partnere

Installation af vores robotplæneklippere er ikke vanskeligt og alle kan udføre det. Men hvis du hellere vil lade en anden klare installationen for dig, kan du tage kontakt til en af vores mange installationspartnere.
SQ-757369

Forårstjek

Det er tid til at vække robotplæneklipperen fra vinterhi! Følg vores enkle guide til at gøre den klar til en ny sæson med flot, velplejet græs. Vi hjælper dig med alt fra batterivedligeholdelse til softwareopdateringer, så den er klar til at tage fat med fornyet energi.
TD-496448

Vinteropbevaring

Optimér din GARDENA robotplæneklippers ydeevne i vintersæsonen! Få vores ekspertråd til vinteropbevaring, der beskytter din robotplæneklipper og sikrer en problemfri start til foråret.