En person betjener en GARDENA-pumpe

Planlægning og rådgivning

Mangler du yderligere informationer? Vi har samlet nogle nyttige links til dig her.

En GARDENA-sprinkler i aktion

Vandingssystemer

Her finder du hjælp og rådgivning om GARDENAs vandingssystemer.
En GARDENA-pumpe

Pumper

Her finder du hjælp og nyttig information om GARDENA pumper.
En person trykker på en knap på deres robotplæneklipper

Robotplæneklippere

Har du brug for hjælp til din robotplæneklipper? Her finder du nyttige tips og hjælp til GARDENA robotplæneklippere. Du finder bl.a. installationsvideoer.
En mand, der sidder i sin have og kigger på sin smartphone med en gardena-robotplæneklipper i baggrunden

Produktrådgivere

Find ud af, hvilket GARDENA-produkt, der er det rigtige produkt til dit formål.
En person indstiller deres robotplæneklipper via smartphone

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål om GARDENA-produkterne på vores side med Ofte stille spørgsmål.