GA320-0622

Installationspartnere

I samarbejde med vores professionelle installatører tilbyder vi, at installere din GARDENA robotplæneklipper. Alle installatører har mange års erfaring, og ved præcis hvordan installationen skal udføres i netop din have, så du kan være sikker på at din græsplæne altid står flot og nyslået.

OZ-137562

Sådan foregår det

Du kontakter din nærmeste robot-installatør, der vurderer om et besøg er nødvendigt inden installationen. Det er vigtigt at haven er forberedt, inden at installationen sker. Derfor skal plænen være nyslået, grene, legetøj, sten m.m. skal fjernes fra plænen, rødder fra træer og huller i plænen, skal dækkes med jord, trampoliners ben skal være gravet ned, så det er muligt for robotten at køre over, alternativt skal der sættes brædder mellem benene. Der skal være adgang til 230V strøm i nærheden af, hvor ladestationen skal stå (se evt. i brugsanvisningen for bedste placering eller spørg installatøren). Så snart haven er klar, aftaler du en tid til installation af din GARDENA robotplæneklipper. Installatøren lægger kablet i jorden med en kabelnedlægger, så det ikke er synligt. Robotten indstilles, så du er sikker på at den kører præcis den tid og på den måde, der er krævet for at få det bedste resultat i din have. Installatøren går ikke før alt virker perfekt, og du har fået en gennemgang af de vigtigste indstillinger.