sileno robotmaaier

Pincode vergeten?

Tip: schrijf de pincode van je robotmaaier op.

Ga je de robotmaaier opbergen voor zijn winterslaap? Vergeet dan niet de pincode op te schrijven. Zo kan hij na zijn winterslaap weer direct aan de slag!

Geen probleem, we kunnen je pincode terughalen.

Om je pincode te kunnen ontgrendelen, hebben we de veiligheidscode en het serienummer van je robotmaaier nodig. De veiligheidscode kan via een USB-verbinding worden uitgelezen, door gebruik te maken van onze update tool. Volg stap 1, 2 en 3.

Het kan zijn dat je robotmaaier al up-to-date is, indien dat niet het geval is, dan zal de robotmaaier eerst updaten naar de meest recente software.

Nadat de software geüpdatet is zie je linksonder in het scherm een button 'Retrieve lost pin-code'. Daar vind je het serienummer en de versleutelde pincode (veiligheidscode) van je robotmaaier. Kopieer het serienummer en de veiligheidscode naar het pincode-formulier.

Let op: het is belangrijk dat je de veiligheidscode kopieert, deze code is namelijk langer dan dat je kan zien op het scherm.

Naar het pincode-formulier

Belangrijk:

Om diefstal uit te sluiten, hebben we het aankoopbewijs of de factuur van je robotmaaier nodig. De Product Registration Key (PRK code) kan eventueel ook. Als je geen van allen ter beschikking hebt, vragen we om een foto van je identiteitsbewijs (voor- en achterkant).

Stuur ons alsjeblieft alle benodigde informatie, en we zullen de pincode voor je versleutelen.

Contact