Software Update voor SILENO city / SILENO life / SILENO / SILENO +

Soms heeft uw GARDENA robotmaaier een update nodig. Met een software update bent u er zeker van dat uw robotmaaier helemaal bij de tijd is.

Het enige wat u nodig heeft is een computer (PC of Mac), een printer USB kabel (USB-A naar USB-B, zie afbeelding) en een Torx T20. De update kan eenvoudig gedaan worden in een paar eenvoudige stappen met een stabiele internetverbinding tijdens de update.

Op dit moment worden alleen Windows 10 en macOS 10.10 (of nieuwer) ondersteund.

Naar de Windows software update
Cables

De laatste software versie geeft u de volgende verbeteringen en nieuwe functies:

Alle SILENO's

Verschillende optimalisaties, waardoor uw robotmaaier nog betrouwbaarder werkt.

SILENO city en SILENO life:

CorridorCut
Smalle doorgangen tot een breedte van 60 cm tussen de begrenzingsdraden zijn geen probleem voor de maaier. Zelfs doodlopende paden zijn geen probleem.
Er is slechts één vereiste: de begeleidingsdraad moet in het smalle gebied worden geïnstalleerd.

Frost Sensor
Bevroren gras maaien kan schadelijk zijn voor het gazon. Als de vorstsensor is geactiveerd, begint de maaier het gras niet te maaien als de temperatuur lager is dan 5 ° C.

Helling
De maaier kan nu maaien op hellingen tot 35%.

SILENO city:

Spot Cutting
Deze functie is perfect voor gebieden die minder vaak worden gemaaid, zoals onder een trampoline.
Wanneer u deze functie gebruikt, werkt de robotmaaier in een spiraalvorm om afzonderlijke delen van het gazon met hoger gras te maaien.

SensorControl:
De robotmaaier past de maaitijden automatisch aan in overeenstemming met de groei van het gazon.

Klik op 'meer informatie' om meer te lezen over hoe u de nieuwe functionaliteiten kunt gebruiken.

Meer informatie