Software Update voor alle SILENO modellen

Er is een gratis softwareupdate beschikbaar voor alle SILENO robotmaaiers. Wij raden u aan om uw robotmaaier te updaten naar de laatste software versie. Naast nieuwe functies bevat de update verdere optimalisaties voor een betrouwbare werking van uw maaier.
Naar de Windows software update
Cables

Hoe werkt het?

De laatste software versies

Opmerking:

De smart versies van onze robotmaaiers moeten ook via een USB-kabel worden bijgewerkt. De updates via de smart app (Flash Over The Air) laten het radiobord in de smartmodellen knipperen en hebben geen invloed op het moederbord (hoofdsoftware).

Waar vindt u de huidige software versie van uw SILENO robotmaaier?

U kunt de huidige softwareversie hier vinden:

"Instellingen" -> "Algemeen" -> "Over"

Aanvullende informatie

Meer informatie