En GARDENA robotgressklipper i hagen

Support til GARDENA robotgressklippere

Alt du trenger å vite om robotgressklipperen din.

Denne siden inneholder detaljert informasjon om GARDENA robotgressklipper. Du kan se installasjonsvideoene, lese våre vanlige spørsmål eller finne annen nyttig informasjon.

En GARDENA robotgressklipper i hagen

Informasjon

Her finner du nyttig informasjon om robotgressklippere
En GARDENA robotgressklipper ved dokkingstasjonen i hagen

Installasjonsvideoer

Trenger du å vite hvordan du setter opp robotgressklipperen?

Nærbilde av en Gardena robotgressklipper i dokkingstasjonen

Rådgiver for robotgressklipper

Er du i tvil om hvilken robotgressklipper du trenger til din hage og dine behov?

Fugleperspektiv på en GARDENA robotgressklipper

Oppdatering av programvare

Her finner du den nyeste programvaren for robotgressklipperen din.

En GARDENA robotgressklipper i hagen

Registrering av robotgressklipper

Registrer robotgressklipperen din for å få flere fordeler, inkludert en 5-års produktgaranti.

En person som endrer innstillingene på sin Gardena robotgressklipper

PIN-kode glemt?

Vi kan hjelpe deg med å få tilbake PIN-koden din.