Installationsservice Robotgräsklippare

Vi kan nu erbjuda installation av din GARDENA eller McCulloch robotgräsklippare så att du kan göra det du själv känner för.

Våra installationspaket inkluderar:

• Optimal placering av laddningsstation
  • Våra installatörer lägger begränsningskabel med professionella verktyg för bästa möjliga resultat.
  • Priset gäller för installation inom 5 mils körning från installatörens adress.

Installationspaket 1 (Liten)

R40, R50Li, SILENO city 250, SILENO city 500, ROB 600
Kr 1990,-

Installationspaket 2 (Mellan)

R70Li, R80Li, SILENO 1000

Kr 2490,-

Installationspaket 3 (Stor)

SILENO+ 1300, SILENO+ 1600

Kr 2990,-

*Köparen ansvarar själv för att robotgräsklipparen passar för ytan den ska gå på. Är du osäker på vilken robotgräsklippare du behöver, prata med butikspersonal eller besök www.gardena.com/se

Tilläggstjänster:

• Extra kabel vid behov (pris per meter) kr 10,-
  • Programmering och upplärning kr 990,-
  • Installation av smart SILENO kr 990,-
  • Körning utöver 50 km (pris per km) kr 20,-

Att tänka på inför installation:

• Se till att det finns el-uttag inom 5 meter från laddningsstationen.
  • Gräset får inte vara längre än 5 cm.
  • Vid nyanlagd gräsmatta måste gräset varit klippt minst en gång.
  • Har du lagt ut färdigt gräs kan robotinstallation göras först efter 8 veckor.
  • Ev. hinder där kabeln ska läggas ut, måste tas bort (t.ex.studsmattor, sten etc)

Boka nu via www.installationservices.se/robotgrasklippare, telefon: 08-40 40 300