Garantie

GARDENA biedt voor alle GARDENA producten een garantie van 24 maanden (geldig in Europa). De garantie geldt vanaf de datum van aankoop in de staat gekend door de koper. Voor alle combisystem producten en de snoeischaren (snoei-, takken-, heggen- en grasscharen), gekocht in Europa na de 1ste Juni 2005, biedt GARDENA een garantie van 25 jaar, indien deze enkel privé gebruikt zijn.

Voorwaarden voor de garantie is dat het origineel aankoopbewijs met datum en het defect product samen wordt gepresenteerd.

De garantie dekt geen normale slijtage, vooral voor messen, fixatie elementen voor messen, spoelen, lichten, ventilatorriemen en aandrijfriemen, turbines, luchtfilters, bougies en schade door verkeerd gebruik, met name niet-naleving van de bedienings- en onderhoudsproblemen instructies..

In geval van herstelling of verandering van het product door de eindeverbruiker of wanneer geen origineel GARDENA onderdeel werd gebruikt, geldt de garantie eveneens niet meer. In geval van een ongeldig aankoopbewijs, beslist GARDENA over de herstelling of omruiling van het toestel, al dan niet onder garantie. Alle klachten onder deze garantie bestaan niet.