Hoe kan ik een account registreren?

U kunt een account registreren op de pagina's van My Garden op de website gardena.com site, of rechtstreeks via de applicatie My Garden Studio wanneer u een tuin opslaat.

U moet een account hebben om uw tuin te kunnen opslaan.

Om uzelf te registreren, hoeft u alleen maar uw e-mailadres en een wachtwoord in te vullen en akkoord te gaan met de voorwaarden.

MyGarden registration

Hoe log ik in?

U kunt inloggen via de pagina's Mijn Tuin op de website gardena.com of rechtstreeks via de applicatie My Garden Studio. U moet inloggen om de opgeslagen tuinen te kunnen laden.

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u klikken op de link “herstel wachtwoord”. U vult uw e-mailadres in en het wachtwoord wordt u weer toegezonden.

MyGarden sign in

Hoe kan ik mijn tuin opslaan?

Wilt u uw tuin opslaan en er later mee doorgaan? Geen probleem – alles wat u nodig hebt is een gebruikersaccount. Registreer uzelf als gebruiker. U kunt zich dan aanmelden en uw opgeslagen tuin op elk gewenst moment weer laden.

Save your garden

Ik ben mijn wachtwoord vergeten - wat moet ik nu doen?

Wanneer u probeert u aan te melden bij My Garden is er een “Herstel”-link om uw wachtwoord te resetten. Klik op deze link en u wordt doorgestuurd naar een pagina waar u uw e-mailadres moet invoeren. Uw wachtwoord voor My Garden wordt nu naar uw e-mailadres verzonden.