EM-Garten-085-51cm.eps

Zomer in uw eigen tuin

Tuinleven
Maanden heeft u gewerkt in uw tuin. U heeft belucht, geschoffeld en verzorgd. U heeft vele uren geïnvesteerd, dus nu is het tijd om van het resultaat te genieten. Het doorbrengen van vrije tijd in uw eigen tuin lijkt voor veel mensen wat vreemd te zijn. Maar het kan ook een avontuur zijn: U kunt genieten van de geneugten van de tuin, uw stemmingen en verlangens volgend - een luxe die u uzelf vaker moet gunnen.

Heeft u ooit nagedacht over de voordelen om uw tuin als vakantie resort te gebruiken? Een lange en vermoeiende reis naar uw vakantieverblijf is dan niet meer nodig - uw vakantie kan meteen beginnen! Toch is het raadzaam om te plannen wat u wilt doen in uw tuin tijdens uw vrije tijd.

Sfeer

Het is een goed idee is om uw eigen vakantie paradijs te maken en om geld te besparen. Om een plezierige vakantie sfeer te creëren, moet u uw tuin een beetje gezellig maken. Tuinmeubilair zoals tafels, stoelen, banken, ligstoelen en parasols bieden u vele mogelijkheden om van uw eigen paradijs te genieten. Hang een hangmat op en lees een boek. Van de rust genieten en gewoon ontspannen? Zet kaarsen of fakkels neer, die u 's avonds kunt aansteken om een gezellige sfeer te creëren. Een kleurrijke decoratie met verse bloemen, kransen of potplanten helpen ook om een gezellige sfeer te creeëren.

Tuinieren is gezond

Voor veel mensen heeft tuinieren iets te maken met passie. Zij vinden het leuk om te maaien, te planten, bloemen en takken af te snijden en om stoom af te blazen. Al dit werk heeft een dubbele positieve werking. Uw bloeddruk gaat naar beneden, pols en hart gaat langzamer kloppen, ook de spanningen verdwijnen en de spieren raken goed doorbloed.

Bathing season

Zomertijd is watertijd. U kunt een GARDENA tuindouche of een zwembad installeren. Dit is leuk voor u, uw kinderen en zelfs uw dieren. Water biedt een verfrissende afkoeling en versterkt het cardiovasculaire systeem. In juli is het in vele delen van de wereld een zeer hete maand, het zwembadwater wordt vanzelf verwarmd. Als de avond nadert, kunt u het gebruikte water in een gieter doen of door middel van een GARDENA regenwater pomp gebruiken voor het besproeien van uw planten. Daarna vult u het zwembad met vers, koud water. Nu heeft u dubbel voordeel van uw water!

Of course, in your holiday garden you can do everything you want either leisure activities or work which still has to be done in and around the garden. Just make sure to get enough rest and recovery so that you can really enjoy the recreation value at home.