Berlin Shooting 131

Vijf tuinwaterspeeltjes waar uw kinderen dol op zullen zijn

Tijdschrift
Wanneer het warmer wordt en de zon begint te schijnen, zullen kinderen onvermijdelijk gaan schreeuwen om naar buiten te gaan. Tuinwaterspeeltjes zijn dan ideaal om kinderen van alle leeftijden geamuseerd koel te houden in de hitte. Hier zijn de meest essentiële dingen om uw kinderen urenlang te vermaken.

De must-haves:


1. Peuterbad

Er is nauwelijks een hartverwarmender gezicht dan de reactie van een kind wanneer het zwembad op een eerste zomerse dag gevuld wordt met water uit de tuinslang. Gooi wat strandballen, badeentjes en opblaasbaar speelgoed in het zwembad en de pret is compleet. De vreugde hoeft zich niet alleen te beperken tot peuters: er zijn ook grotere zwembaden voor kinderen van alle leeftijden.
water toys 2
water toys 3

2. Bellenblaas

Een ander gaaf waterspeeltje om uw kind blij mee te maken is een bellenblaas. Voor een jonge baby is er niets mooiers om te zien dan een blaaspijp die in een pot zeepachtig water wordt gedompeld en tegen de blazende lippen van een familielid wordt gehouden, waardoor tientallen glinsterende bubbels voor hun ogen verschijnen. Als uw kinderen naar school gaan en niet zo snel onder de indruk zijn, dan zijn er speciale kits verkrijgbaar die spectaculair grote bubbels maken.

3. Waterpistolen

Als uw kleine op zijn of haar benen staat en af en toe rent, is het tijd om hen kennis te laten maken met een klein oorlogje met tuinwaterspeelgoed. Maakt u zich geen zorgen over het aanmoedigen van gewelddadig gedrag - de komische en kleurrijke kanonnen van tegenwoordig lijken in niets op het echte werk. Dus kies uw wapens, van een klein pistool tot een echt waterkanon, laad ze op en laat ze in het water weken.water toys 5
water toys 6

4. Waterglijbaan

Als u tieners in huis hebt en ze een adrenaline-gedreven waterspeeltje wilt geven, dan is een waterglijbaan precies wat u zoekt. Het enige wat u nodig hebt is een goede lengte plastic folie en een slang. Leg simpelweg de folie op uw gazon, spuit een flinke hoeveelheid water over het oppervlak met de slang en kijk toe hoe uw waaghalzige kinderen om de beurt naar boven rennen om er overheen te glijden.

5. Waterbommen

Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen houdt van een leuke grap. Voor een onwetend doelwit kan het even vervelend zijn om ongewild een nat pak te krijgen, maar als het snel droogt in de warme zomerzon kan iedereen er de lol wel van inzien. Voor een eerlijk gevecht maak je twee teams, tel je af en laat je de strijd beginnen. Koop wel speciale waterballonnen en geen gewone ballonnen, omdat gewone ballonnen niet zullen knappen en daardoor zeer kunnen doen.
water toys 7
Aangezien dit speelgoed gebruik maakt van water moet u ten alle tijden een oogje in het zeil houden, vooral als het om jonge kinderen gaat. Al deze speeltjes bieden echter een hoop plezier voor alle leeftijden. Ze zijn daarnaast goedkoop, gemakkelijk te bewateren tijdens de wintermaanden en gemakkelijk gereed te maken als het warm weer is.