The right secateurs for every application

Snoeien op maat

Er is altijd wel iets te snoeien in de tuin. Daarom zijn snoeischaren het hele jaar bruikbaar. Ze moeten dus goed in de hand liggen, krachtig knippen en robust zijn. De nieuwe generatie GARDENA snoeischaren verzamelen al deze kenmerken.

Ook snoeischaren kennen technologische vooruitgang. De nieuwe GARDENA snoeischaren knippen moeiteloos takken tot 22 mm door en zijn licht van gewicht. Ze liggen perfect in iedere hand want dankzij een innovatieve 2-stappentechnologie stel je de schaar in naar eigen handgrootte. De zachte handgrepen verhogen het comfort zodat er sprake is van optimale ergonomie.

 

Papagaai of aambeeld?

Er zijn twee typen snoeischaren: met papagaaienkop of aambeeld. Voor verse en jonge takjes gebruik je een papagaaienkop met een boven- en ondermes. Oude en houterige takken knip je met een aambeeldschaar, met een bovenmes en een (plat) aambeeld. De messen zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een antikleefcoating. Ben je klaar met snoeien, maak de messen dan eventjes schoon.

 

Welke schaar?

De snoeischaar die je kiest, is mede afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Snoei je vaak? Dan is het topmodel, de Comfort Alu snoeischaar,  ideaal. Als je een kleine tuin hebt, met weinig snoeiwerk, volstaat de Classic snoeischaar. Alle snoeischaren worden gemaakt volgens hoge Duitse kwaliteitseisen. Daarom geeft GARDENA op de snoeischaren een gebruikersgarantie van maar liefst 25 jaar.

 

Uitproberen?

Wil je weten hoe de nieuwe snoeischaren van GARDENA knippen? Dat kan! Door een slimme verpakking kun je  eenvoudig ‘proefknippen’ in het tuincentrum.

Downloads and images

Perscontact

Anne Van de Put

GARDENA België
anne.vandeput@husqvarnagroup.com
Tel.: +32 2 720 92 12