Comprehensive accessories for care and maintenance

Verzorging en onderhoudsaccessoires

Met een GARDENA robotmaaier heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw gazon. Voor optimaal functioneren zijn er nu handige accessoires die winteropslag en onderhoud van GARDENA robotmaaiers nog eenvoudiger maken.

Aan de nieuwe, praktische wandbeugel kan de SILENO-robotmaaier en het laadstation ruimtebesparend, worden opgeslagen voor de winter. Je bevestigt de beugel eenvoudig aan de muur van de kelder, garage of schuur. Ook nieuw is de praktische opbergtas, waarin de robotmaaier, het laadstation en accessoires zoals messen, draad en documentatie buiten het maaiseizoen netjes kunnen worden bewaard.

 De opbergtas is geschikt voor elke GARDENA robotmaaier. Voor draden en aansluitingen heeft GARDENA een handige bewaarbox ontwikkeld. Vanaf 2017 is er tevens een reinigingsset voor robotmaaiers verkrijgbaar. Deze bevat een schoonmaakborstel , een schuursponsje, een reinigingsspray en een speciale schroevendraaier om maaimesjes te vervangen in een handige opbergbox. Wil je het gazon uitbreiden of verleggen? Dan is een reserveset met 50 meter grensdraad en draadpinnen handig.

Ook nieuw: De GARDENA R40Li en R70Li robotmaaiers krijgen in 2017 een stoer, grijs jasje.

Perscontact

Anne Van de Put

GARDENA België
anne.vandeput@husqvarnagroup.com
Tel.: +32 2 720 92 12