plant in hand op aarde

Duurzaamheid & Betrokkenheid

Onze economische activiteiten hebben gevolgen voor milieu en klimaat. Het is belangrijk dat we ons hiervan bewust zijn en de daaruit voortvloeiende uitdagingen het hoofd bieden. Op deze manier moeten we leren en constant verbeteren. Met toegewijde programma's en een breed scala aan activiteiten als bedrijf zijn we op deze reis.

dronefoto van bomen

Sustainovate. Ons duurzaamheidsprogramma.

Als bedrijf binnen de Husqvarna Group is GARDENA betrokken bij het groepsbrede duurzaamheidsprogramma “Sustainovate”, dat als strategische benadering gericht is op innovaties die mens en natuur dichter bij elkaar brengen. Op basis van wetenschappelijk bewezen kennis hebben we specifieke doelen gesteld op het gebied van CO2-uitstoot, de zogenaamde "science-based targets".

vrouw snoeit heg, garantie iconen

De GARDENA ReTh!nk belofte

Onze economische activiteiten hebben gevolgen voor milieu en klimaat. Het is belangrijk dat we ons hiervan bewust zijn en de daaruit voortvloeiende uitdagingen het hoofd bieden. Daarom geloven we dat het tijd is om te ReTh!nken. 

waterdruppel valt in water

GARDENA steunt UNICEF

Help kinderen: 2 sterke partners voor een betere watervoorziening. Lees alles over de samenwerking tussen GARDENA en Unicef.
micro-drip-system in plantenbak

Elke druppel telt

De slimme bewateringsoplossingen van GARDENA voorzien planten van precies de juiste hoeveelheid water. Op deze manier water geven bespaart niet alleen water, maar draagt ook bij aan een optimale plantengroei.