A woman sitting on a deckchair in her garden with a Robotic lawnmower in the background

Programvaruuppdatering

Så här fungerar det

Step-1

Steg 1

För att uppdatera din robotgräsklippare behöver du en dator med Windows10/macOS 10.10 (eller nyare). Se även till att din robotgräsklippare är fulladdad då uppdateringen kan ta upp emot 20 minuter.

Step-2

Steg 2

Du behöver en USB-kabel för skrivare (USB-A till USB-B) och en Torx T20.

Anslut USB-kabeln mellan datorn och gräsklipparen. Ta reda på var du hittar USB-porten för

SILENO, SILENO life, SILENO city, SILENO minimo.

Step-3

Steg 3

Ladda ner programvaran, kör programmet och följ instruktionerna. En stabil internetanslutning under uppdateringen behövs. Din robotgräsklippare kommer inom kort att finnas tillgänglig med de senaste uppdateringarna.

Senaste programvaran

GARDENA (smart) SILENO city

(smart) SILENO city

• Programvarupaket: 5908253-15B

• Huvudprogramvara: 41.06

• Utgivningsdatum: 5/2023

GARDENA SILENO life robotgräsklippare

(smart) SILENO life

• Programvarupaket: 5939856-10B

• Huvudprogramvara: 41.06

• Utgivningsdatum: 5/2023

GARDENA SILENO minimo robotgräsklippare

SILENO minimo

• Programvarupaket: 5995762-04C

• Huvudprogramvara: 32.09

• Utgivningsdatum: 5/2023

GARDENA SILENO robotgräsklippare

(smart) SILENO

• Prpgramvarupaket: 5825861-18A

• Huvudprogramvara: 25.17

• Utgivningsdatum: 5/2023

GARDENA R modell robotgräsklippare

R-modeller

• Programvarupaket: 5825856-10C

• Huvudprogramvara: 6.26

• Utgivningsdatum: 12/2021

GARDENA SILENO Minimo

SILENO minimo

SILENO city & life

SILENO life

GARDENA SILENO+

SILENO+

SILENO city & life

SILENO city

1/4

Våra smart SILENO robotgräsklippare måste också uppdateras via USB-kabel. Uppdateringar via smart app (Flash Over The Air) gör att radiokortet inuti de smarta modellerna blinkar och har ingen inverkan på huvudkortet (huvudprogramvaran).

Du hittar den aktuella programvaruversionen här: "Inställningar" --> "Allmänt" --> "Om"

En SILENO Life robotgräsklippare från sidan

Har du några frågor?