En kvinna som skär några tistlar

Produktguider

Vet du inte vilken produkt som passar dina behov? Eller vill du veta mer om våra batterier och vilket batteri som passar vilken produkt? Ta då hjälp av våra guider.

GARDENA-pumpserien i en trädgård

Pumpguide

Behöver du hjälp med att hitta rätt pump?

En GARDENA robotgräsklippare i trädgården

Robotguide

Behöver du hjälp med att hitta rätt robotgräsklippare för din trädgård?

Närbild av ett GARDENA Micro-Drip-System i jorden

Micro-Drip-guide

Behöver du hjälp med att hitta rätt komponenter som passar dina behov?

GARDENA vattensystem installerat i en trädgård

Bevattningsautomatik guide

Behöver du hjälp med ett automatiskt bevattningssystem?

En livlig gata i en stad med en hand som håller en smartphone, som har ett träd som växer ut ur den

smart system-guide

Behöver du hjälp med det perfekta smarta systemet för dina behov.

GA220-0256

AquaBloom guide

Ta reda på exakt hur mycket vatten dina växter behöver under tiden du är bortrest.

Drifttiden POWER FOR ALL-batterier

Drifttid POWER FOR ALL-batterier

Ta reda på den förväntade drifttiden för våra 18V POWER FOR ALL-batterier.