Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići
Stari proizvodi!

Automatski razvodnik za vodu kompanije GARDENA zajedno sa GARDENA programatorima za zalivanje C 1060 (art. 1866-20, 1864-20) kontroliše potpuno automatski najviše šest kanala za zalivanje. U ovom slučaju kanali za zalivanje, različiti pribor, kao što su prskalice ili sistemi za zalivanje "kap po kap" koji se aktiviraju jedan za drugim, aktiviraju se analogno prema računarskom programu. Automatski razvodnik za vodu je idealan kada količina vode nije dovoljna za istovremeni rad celog sistema. Takođe, budući da svaka oblast za zalivanje ima različitu potrebu za vodom, automatski razvodnik za vodu uz programator za zalivanje kontroliše zasebne intervale po kanalu i tako omogućava optimalno zalivanje. Moguće je zatvoriti otvore koji se ne koriste. GARDENA automatski razvodnik vode je opremljen priključcima za slavine sa navojem od 26,5 mm (G 3/4) i prodaje se u kompletu sa priključkom za slavinu iz asortimana profi-sistema (art. 2801), četiri priključka za slavinu iz asortimana Original GARDENA System (art. 901) i tri zatvarača.

Broj refence: 1198
 • Jedan programator za zalivanje - više dodatnih uređaja

  Jedan programator za zalivanje - više dodatnih uređaja

  U kombinaciji sa GARDENA programatorom za zalivanje C 1060 moguće je automatsko snabdevanje vodom šest različitih dodatnih uređaja. Bašta će biti pouzdano i prikladno zalivena a vi ćete imati više slobodnog vremena i zdrave biljke!

 • Fleksibilna primena

  Fleksibilna primena

  Postoje šest izlaza za povezivanje raznih proizvoda za zalivanje. Pomoću zatvarača koji dolaze uz proizvod možete zatvoriti izlaze koje ne koristite.

  Postoje šest izlaza za povezivanje raznih proizvoda za zalivanje. Pomoću zatvarača koji dolaze uz proizvod možete zatvoriti izlaze koje ne koristite.

Artikli i određivanje cena
Šifra proizvoda Broj artikla Add to wish list
1198-29 900 89 97-01
Stari proizvodi!

Priručnici i dokumentacija

Priručnici i dokumentacija

Pogledajte odeljak sa uputstvima za upotrebu i dokumentacijom u okviru koga možete da pretražujete i preuzmete GARDENA priručnike za upotrebu i ostalu dokumentaciju.

Korisnička uputstva
Accessories
Programator za zalivanje C 1060 plus Programator za zalivanje C 1060 plus

GARDENA programator za zalivanje C 1060 D se priključuje na slavinu i kontroliše automatsko zalivanje bašte, npr. uz prskalice ili Micro-Drip-System. Programiranje vremena zalivanja je lako: jedinica za upravljanje sa velikim i jasnim ekranom može da...

Other GARDENA products