Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

GARDENA priključak od 25 mm - kao deo GARDENA sistema prskalica - služi za jednostavno produžavanje cevi za povezivanje. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji povezivanja "Quick & Easy", sastavljanje i rastavljanje cevi se izvodi bez alata, jednostavnim okretanjem navoja za 140°.

Broj refence: 2775
  • Jednostavna ugradnja

    Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji povezivanja "Quick & Easy", omogućeno je brzo sastavljanje cevi jednostavnim okretanjem navoja za 140°. To omogućava uštedu energije i vremena prilikom ugradnje cevovoda.

Artikli i određivanje cena
Šifra proizvoda Broj artikla Add to wish list
2775-20 901 01 71-01

Priručnici i dokumentacija

Priručnici i dokumentacija

Pogledajte odeljak sa uputstvima za upotrebu i dokumentacijom u okviru koga možete da pretražujete i preuzmete GARDENA priručnike za upotrebu i ostalu dokumentaciju.

Korisnička uputstva
Accessories
Connecting Pipe 25 mm Connecting Pipe 25 mm

GARDENA cev za povezivanje služi kao glavna cev za GARDENA sistem prskalica ili GARDENA cevovod. Cev je UV stabilizovana i ne propušta svetlost, otporna je na starenje i vremenske uslove, što garantuje dugovečnost. Može se instalirati iznad i ispod...

Other GARDENA products

Weeding Trowel
Weeding Trowel (3517)